MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#155439 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-12-29 12:41

#155438: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jsem Evropan (tím si nepřivlastňuji nick jednoho z přispěvatelů této diskuse) je to konstatování faktu. Mám pas EU, jsem jedním z 550 mil. lidí EU, podnikám v EU a pracoval jsem v  západní části EU v minulosti, ale nikoliv pro administrativu EU, jsem Evropan a občan EU.  

Proč si vymýšlíš naprosté nesmysly, že bych měl být závislý na EU a proto bych měl hodnotit EU málo kriticky? Na základě čeho tak usuzuješ? 

Píši své příspěvky, protože mne velmi baví si tříbit myšlenky a zjišťovat proč jsou demokracie a EU úžasné. Baví mne cíleně vyvracet bláboly, neboť je velmi snadné informace najít, mnohé se přitom dozvědět a ještě mít dobrý pocit z toho, že je vše jak má být tedy, že je demokracie skvělá a totalita hanebná, stejně tak její propagda o tom, jak je demokracie špatná. Je skvělý pocit vědět, že zkušenost s demokracií je v souladu s realitou, neboť všichni máme zkušenost, že demokracie i EU je úžasná. 

Evidentně nemáš a co je nejlepší, nikdy jsi vlastně žádné argumenty neměl a to je na věci také skvělé. 

Tedy až najdeš lepší místo pro 550 mil. lidí Evropy než je EU, zase něco napiš. 

Výše ti doporučuji můj komentář k prolhanému blbovi Bártovi. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#155440 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-12-29 13:11:35

#155439: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Srovnávání starověkých civilizací : můžeme čelit kolapsu civilizace Bárta má v tomhle nějaké předchůdce. Edwarda Gibbona například, takže něco na tom bude. 

Buď jak buď, přii sopečném výbuchu velké ráže  problém oteplení hodně lidem přestane vadit.

Nepřihlášený uživatel

#155441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-12-29 13:21:28

Já vím, že jsi propagandistická sketa.

Nepřihlášený uživatel

#155464 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-12-29 20:03:18

Nepřihlášený uživatel

#155465 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-12-29 20:05:30

Tvoje pindy jsou mi lhostejné.

Ještě se uvidí, kdo je tady prolhaný blb a hochštapler.