MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#166215 Re: Re: Re: Re: Re:

2021-01-21 18:41

#166205: - Re: Re: Re: Re:  

Češi jsou jen a jen bezohledná howada , omlouvám se té slušné, ohleduplné menšině...

Viděl jsem při prac. cestách , jak se chovaji v době lockdownu  Němci, Belgičani a Švýcaři a porovnal to s Čechy..... Po pravdě je mi hodně  smutno... Lidé v zahraničí od nas na západ , jsou velmi ohleduplní, rouška byla i přes leto  v zapadních zemích , v uzavřených prostorach automatická. Rozestupy, jako by to leta nacvičovali.. Zato v Česku se lidé velmi často mačkají, dokonce jsem slyšel v obchodě pána smrkat i kašlat... Což považuji v této době za vrchol té největší drzosti , vejit mezi  zdravé obyvatelstvo do uzavřenych veřejnych prostorů , s příznaky covidu... 

Nedivím se situaci v ČR, opravdu ne!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#166219 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-01-21 22:13:57

#166215: - Re: Re: Re: Re: Re:  

No, hlavně se trefit.

Nepřihlášený uživatel

#166221 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-01-22 04:51:14

Těžko srovnávat vyspělou zapadní mentalitou s tou českou. Na západ od nás , si lidi  navzajem nečumí  do oken  nebo přes plot na zahradu a nezavidí si. Tam jsou lidi zvyklí sami za sebe bojovat, být ohleduplní a chránit svoji rodinu. Takže tam si  teď nikdo se soplem u nosu  ( kromě cesty na covid test), nedovolí vylézt ze sveho obydlí. Navíc tam jsou za šíření bacilu nebo nenošení roušky, dost tučné flastry, narozdil od ČR, kde je jen ty- ty- ty.

Nepřihlášený uživatel

#166224 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-01-22 07:09:31

V ČESKU BYL STRAŠNÝ BORDEL HLAVNĚ V LÉTĚ. V ČERVENCI  ZA MNOU PŘIJEL ( PO PROVEDENÉM NEGATIVNIM TESTU )   KAMARÁD Z BELGIE A NECHÁPAL TO VELKÉ  ZDRUŽOVÁNÍ LIDÍ, ŘÍKAL, ŽE U NICH JSOU LIDÉ VELMI OPATRNÍ, NEEXISTUJE, ABY DĚLALI NĚJAKÉ VĚTŠÍ SEŠLOSTI. VŠUDE, KDE JSME SPOLU ŠLI, SI BRAL ROUŠKU, TAK JSEM HO NASLEDOVAL. I PŘES TO, ŽE TO  NEBYLO ČESKOU VLÁDOU NAŘÍZENO. JEN TAK SÁM OD SEBE. MĚL TO OD BŘEZNA ZAŽITÉ,  PREVENTIVNÍ A  TOTO MYŠLENÍ MĚLI  U NICH PRÝ SKORO VŠICHNI.

TO JEN V ČESKU SE BOHUŽEL VĚTŠINA LIDÍ CHOVALA NAIVNĚ, HLOUPĚ A NEZODPOVĚDNĚ. A VLÁDA SE UKÁZALA JAKO NAPROSTO NESCHOPNÁ...

V ČESKÝCH MOZCÍCH TO BYLO V ČERVNU TAK, ŽE COVID ZMIZEL NEBO SE NĚKAM SCHOVAL.

JE TO NAPROSTO NENORMÁLNÍ UVAŽOVÁNÍ, ALE JE TO TAK...

NÁSLEDKY TÉTO SOBECKOSTI A ABSOLUTNÍ NEZODPOVĚDNOSTI NĚKTERÝCH ČESKÝCH OBČANŮ, TEĎ ODNÁŠÍME BOHUŽEL I NA ŽIVOTECH NAŠICH SPOLUOBČANŮ