MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#167390 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 12:16

#167337: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Já právě chodím po Praze, jelikož bydlím blízko centra a vidím chyby neustále. Vy nejspíše žijete někde, kde dávají lišky dobrou noc.

O víkendu za slunečného počasí bylo zajímavé navštívit některý z pražských parků. Například Riegrák davy lidí skoro bez roušek, otevřených několik výčepů, kde se točí pivo do kelímku a všichni se vesele baví a promořují. To samé Grébovka.

Neustále slyším o domácích večercích, načerno otevřených hospodách pro štamgasty...

Samozřejmě spousta "bojovníků" nenosí roušku v MHD, nebo jí má alespoň pod nosemi...

Zrovna včera jsem viděl sedět v plné tramvají slečnu bez roušky, která se vesele bavila se svou kamarádkou, jako by nic. Dále jakýsi "borec" seděl bez roušky nepřirozeně roztažený přes 2 sedačky a výhružně se tvářil. Velice dobře si uvědomoval, co číní, jelikož Když na další zastávce nastupovala hlídka MP, tak z tramvaje utekl. Atd., atd...

Na ulici, kde se nedají dodržovat rozestupy nenosí roušku skoro nikdo..

Neslyšel jsem o případu, že by někdo dostal za nedodržování opatření pokutu. Naopak, když vás chytí MP bez roušky v metru, tak dostanete pouze napomenutí a vykážou vás ven. Stejně tak se prakticky nehlídá zákaz vycházení, ani další opatření.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#167394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 13:51:19

#167390: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Dívej, soudruhu. Ta opatření dlouho fungovala, a v podstatě se na nich nic nezměnilo. 

To znamená, že se změnil virus. Vlastně jde o novou chorobu.  Tvoje plky si vetkni za klobouk, to potíže nezmenší, právě naopak. Pokud ti jde o zlepšení, najdi si lepší nápad.

Nepřihlášený uživatel

#167396 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 15:48:15

#167390: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Anebo už se z covidu zotavili. V kapse o tom mají notářsky ověřené potvrzení. Teď je jim covid šumák. A vy jste jim Volný.