MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#167391 Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 13:23

#167386: - Re: Re: Re:  

Nahradili je zaměstnanci poboček pro zpracování materiálů, nakradených na Západě špiony, známých jako výzkumné ústavy.  

Není překvapivé, že řada těchto institucí  po převratu zmizela na smetišti dějin i se svým zločinným dozorem z STB.

Současná pandemie nemoci covid-19 ukázala, že Česká republika nemá dostatečně pokrytý vědní obor virologie. Virologický ústav u nás sice existoval, vznikl už v roce 1953, tehdy pod hlavičkou Československé akademie věd (ČSAV), po rozpadu federace v roce 1993 však zůstal Slovenské akademii věd v Bratislavě.

Poznamenejme, že v Číně existuje instituce, která má viry v náplni práce . Je to Wuchanský institut virologie, v rámci Číny špičkový. V roce 2015 zde byl ve spolupráci s francouzskými inženýry z Lyonu...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#167392 Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 13:32:04

Nepřihlášený uživatel

#167393 Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 13:41:44

#167391: - Re: Re: Re: Re:  

Nyní vím, proč v téhle zemi evidentně není nikoho, kdo by uměl překopírovat kus RNA.

Nepřihlášený uživatel

#167414 Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 22:25:25

#167391: - Re: Re: Re: Re:  

Tohle mě fakt překvapilo...

Pořád jsem žil v propagační představě, že je někde laboratoř a profesoři virologie, co vakcínu dají dohromady lusknutím prstu. Jen ji vyzkoušet. A ve skutečnosti ty zkoušky jsou jen čirý alibismus. Kvůli právníkům upírům a jejich oblíbeným soudním zábavám a hrátkám.

A že až tu vakcínu budou mít, bez problémů jí vyrobí tunu. Nebo dvě.  A pak že bez problémů proběhne očkování, aniž to někdo nějak obzvlášť zaznamená.

Ejhle. Nic takového tady už čtvrt století neexistuje.

To mě prostě vůbec nenapadlo. Tak dalekosáhlý nedostatek.  Nepřišlo mi to na um. Ani ve snu.

Nezdálo se, že by komukoliv chyběli... Celou dobu. 

Pandémii vyřešili hasiči pendrakama. Zdravotníci se obešli s dovezenými testy.

Nikomu z těch papalášů to  nebylo blbý.   Ani vteřinu.

Nepřihlášený uživatel

#167462 Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-26 17:00:56