MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#174340

2021-10-06 05:50

Miroslav Šlouf podle svých dřívějších slov napomohl k prezidentské funkci Václavu Klausovi i Miloši Zemanovi. Tomu měl mimo jiné měl pomoci prosazením přímé volby hlavy státu. O kampani před prezidentskými volbami se rozepsal ve své knize Jak se dobývá Hrad. Miloše Zemana v ní příliš nešetřil, přestože vyšla necelé dva roky od jeho uvedení do prvního funkčního období v roce 2013.

 

Šlouf napsal, že chování prezidenta Miloše Zemana stále více určuje trojice špatných vlastností - nevypočitatelná náladovost, urputná zatvrzelost a prakticky nulová sociální inteligence. Je kvůli nim prý schopen se v okamžiku proměnit ve fracka nebo lpět na zřejmých omylech.

"Dříve je měl aspoň většinou pod kontrolou, ale v posledních letech jako by se utrhly ze řetězu, což způsobuje rychlou degeneraci osobnosti,“ tvrdí Šlouf o trojici negativních vlastností v 195stránkové publikaci. „Velmi zvolna, hodně pomalu jsem přicházel na to, že vlastně spolupracuji se dvěma Zemany - s jedním úžasným člověkem, skvělým kamarádem a vynikajícím politikem a s druhým, nerudným, domýšlivým ješitou, úplně ztrácejícím empatii i diplomacii,“ uvedl také.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#174354 Re:

2021-10-06 07:52:32

#174340: -  

   Před posledními  volbami o Zemanovi psaly noviny, že funguje jako repelent na osobnosti. 

   To je indikace katastrofického stavu jeho mysli v téže době.

   Pravda je, že každý, komu to jen trochu myslí, se dříve nebo později ze Zemana poblije.

   Zeman to dlouhodobě úspěšně maskuje útoky na údajnou nějakou (asi pražskou) kavárnu. Pravděpodobně má na mysli pražskou Slávii. Naznačuje to také web Slávie, který tvrdí, že „Pokud se dá říci, že se někde pravidelně a dlouhodobě koncentrovalo české myšlení, bylo to právě zde," atd, atd.

   Buď jak buď,  kavárnu  můžete použít za trochu kávy i ke studiu. V nouzi nejvyšší.  Případně ke psaní, jako Otakar Vávra, nebo Grossman a Šimek.  V hospodě to nefunguje, Jaroslav Hašek je příkladem.

   Zeman tuto víceméně efemérní, leč  prokazatelnou mozkovou aktivitu vnímá jako nebezpečí. To svědčí o tom, že si je vědom své vlastní mizerné kvality. Že nevydrží ani náhodný občasný kritický přístup, navíc vlastně jakýkoliv, tj. v zásadě správný, je burcující. Takovými sračkami, nejspíš s cesty, chce řídit osudy miliónů lidí?