MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#174900

2021-10-19 08:01

Vyhlášení Mezinárodního dne poškozených očkováním považuji za jeden z nejrozumnějších činů posledních let v této oblasti. Nad přímočarý rámec tématu by neměl být lidmi přehlednut jeho symbolický a konceptuální význam. Tento mezinárodní den je mj. i tichým vzkazem. Je vzkazem nesmírně významným a já pouze doufám, že jej pochopí stále více lidí.

Je to vzkaz svobody. Je to skryté sdělení o vůli lidí vzít si své osudy zpět do svých vlastních rukou. Je to nejhlubší vzkaz našeho vlastního svědomí a související odpovědnosti za vlastní životy. Za jejich rizika i za jejich ochranu. Je to vzdor loupeži našich základních práv a svobod podaný na pozadí klidného odporu vůči mocenské uzurpaci reality věcí. Je to svobodné a upřímné vyjádření přesvědčení těch, kterým můžete věřit. Můžete jim věřit i navzdory všudypřítomnému diktátu, represím a strachu z komerčních komand, které realitu věcí záměrně křiví a kterým věřit - je zkrátka životu nebezpečné. Je to hlubší vzkaz lidí, kteří začali nacházet a brát si zpět, co jim bez výjimky patří. Začali totiž jednat a hovořit podle svého vlastního svědomí a jsou připraveni nést související odpovědnost. Přitom je to vzkaz tichý, šířený v klidu a v míru. Je to vzkaz prostý boje, prostý urážek, hanobení i reklamních triků. Promlouvá mezi svými řádky inteligencí, moudrostí a poznáním. Je to vzkaz člověka člověku.

Tak ke mně hovoří a tak na mne působí svobodné vyhlášení Mezinárodního dne poškozených očkováním. A věřím, že nezůstanu sám, kdo cítí význam tohoto dne v jeho širších souvislostech. A proto jsem zapálil svíčku dvakrát. Jednou za oběti očkování, a jednou za to ... všechno ostatní.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#174905 Re:

2021-10-19 10:29:42

#174900: -  

    Jsi vrah dětí.