MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#175259 Re:

2021-10-31 06:47

#175253: - 

    Ale prd.  To nebyli Britové, ale banda estébáků z Prahy. Centru pro dezinformační válku se podařilo zmást i své soudruhy v Indonésii.

   Ti nebyli o těchto jejich aktivitách, ze zřejmých důvodů, informováni. Chybně vyhodnotili situaci jako zralou pro převrat. 

   A tak jedné půlnoci, o nějakém svátku, sebrali generály indonéské armády... Jejich těla byla později nalezena  v jakési studni hluboko v džungli.

     Suharto v té době vězel kdesi na vedlejší koleji. Byl velitelem neexistujících strategických záloh.

   Papírový tygr, řečeno ústy Velkého Kormidelníka, syfilitika Maa.

      Když události začaly, nějak zjistil, že se něco děje. Aby se dozvěděl více, zavolal na divizi na předměstí Djakarty,  Siliwangi

    Ta podle legendy z předmuslimskými kořeny sídlí kdesi v blízkosti hory Mount Salak.

 Suharto se těm blanickým rytířům od Mount Salaku představil, a  jako velitel strategických záloh oznámil, že přecházejí pod jeho velení. 

   Vyhlásil bojovou pohotovost.  Nařídil , aby pro něj kamsi přijeli s džípem a ozbrojeným doprovodem.

   V pozdním odpoledni toho dne divize  Siliwangi, legendární král, přebývající kdesi u Mount Salaku, obsadila bez hluku, jako kočka, důležitá místa v Jakartě.  

   

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#175272 Re: Re:

2021-11-01 07:10:07

#175259: - Re:  

     Nebo tak nějak. Možná to bylo fikanější.   Třeba ta funkce velitele strategických záloh opravdu existovala. Třeba to nebyla jen konverzační zástěrka, aby kreativní voják po vyhazovu neztratil tvář. Kdoví.