MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#176139 Re: Pohrdání , arogance, nadřazenost, debilita

2021-12-18 16:23

#176133: - 

Havel do pekla zajel.

Opilec Václav Havel 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#176142 Re: Re: Pohrdání , arogance, nadřazenost, debilita

2021-12-18 18:48:39

Nepřihlášený uživatel

#176149 Re: Re: Pohrdání , arogance, nadřazenost, debilita

2021-12-18 19:54:39

#176139: - Re: Pohrdání , arogance, nadřazenost, debilita 

Havla jako alkoholika znala přece celá Praha. Když se vracel po roce 89 z Německa, kde byla podepsána mírová dohoda, byla celá, tehdy ještě československá delegace, vyložená z letadla na starém ruzyňském letišti jako pytle brambor. Všichni totálně pod parou. Při další návštěvě v Německu musel být Havel převezen do tamní nemocníce. Venku se o tom v tisku svobodně psalo, ale doma se nesmělo napsat nic. Fungovala přísná autocenzura médií! Ano, byla to otrava alkoholem! Tak psal západní tisk!

Nepřihlášený uživatel

#176150 Re: Re: Pohrdání , arogance, nadřazenost, debilita

2021-12-18 19:57:32

#176139: - Re: Pohrdání , arogance, nadřazenost, debilita 

Pamatuji se, ještě před rokem 89, když jsem jednou přišel k Havlům, abych tam vyžebral nějaké peníze na manželku Jana Wunsche. Věrka Novotná zůstala sama, manžel ve vazbě, dostal potom 3 roky kriminálu, ona s kojencem a bez koruny. Od režimu nemohla očekávat pomoc a tak jsem lítal a opět sháněl peníze. Paní Olga Havlová nebyla doma, aby své „malé dítě“, Vašíčka uhlídala od alkoholu. Nu, její Vašíček se tam válel na zemi celý od zvratků a pusinkoval se tam s chlapcem, kterého pak udělal velvyslancem v USA. Opravdu nechutný pohled! Odešel jsem z tohoto bytu a navštívil Václava znovu. Bylo to o týden později. Nedal mi nic. “Ať se sama o sebe postará!” To byla jeho slova. Nevěřil jsem svým vlastním uším. Tohle mi do očí řekl velký bojovník za lidská práva!