MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#176652

2022-01-15 09:01

Tajnou poštu využíval malý Vrátík už v dobách, kdy ještě neuměl psát. Na škole v Osvětimanech posílal zprávy spolužačkám, aby se přišly koupat do rybníka. S kamarády je pak tajně z křoví šmírovali. Pohled na půvabné dívky ho velmi těšil. Když pak tu nejhezčí ulovil právě on díky potajmu doručenému dopisu do jejího pytlíku na cvičky, jeho sebevědomí letělo vzhůru. 

Vráťa to s dívkami uměl již odmala a stejně tak se mu dařilo v podvratné činnosti doručování taháků pod lavicemi nebo zasílání tajných vzkazů s pozvánkami na rande. S přibývajícím věkem se však ve Vráťovi probouzela i odvaha a časem přešel od psaného projevu k ústnímu. Mluvil, následně líbal a sliboval. Progres ve vztazích byl neuvěřitelný, stejně jako v tajném kšeftování s podpultovým zbožím, k němuž měl přístup díky strýčkovi s koloniálem.

Nikoho tedy nepřekvapilo, že v dospělosti se stal z Vrátíka M. místní štramák. Boss, co uměl vše zařídit, sehnat, domluvit a vykšeftovat. Týpek, který v pólo tričku s velkým logem slavné značky a zvednutým límečkem oslňoval své obchodní partnery a získával stále lukrativnější byznysy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#176653 Re:

2022-01-15 09:04:45

#176652: -  

 Vratislav  vstoupil do vyššího levelu života s třicátými narozeninami, dokonce se nechal zlákat ke svatbě a oženil se se slečnou Kamilou. V roce 2003 se podle wikipedie - ano, ten malý kluk z Osvětiman má svůj profil na tomto věhlasném serveru - podílel na dodnes nevysvětleném obchodním spletenci, v němž se hrálo o dvě miliardy korun, přehazování akcií a také majetnických práv. Kdo na čachrech s pytli plnými peněz vydělal, ví asi jen skupina lidí kolem pana Vratislava, kteří měli blízko k obchodním společnostem Nová huť, Chata Kopřivná nebo Petrcíle.

V novém životě přibyli panu Vratislavovi také noví kamarádi, třeba Mirek Š., lobbista a dobrý přítel Miloše Z. Byznys běžel, manželství skomíralo a jeho vysněný vlastní lyžařský areál se rozvíjel. Vždyť kvůli němu zbudoval dokonce soukromou vodní nádrž v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Koho zajímá, že na tuto stavbu neměl povolení a nemohla být nakonec k výrobě sněhu využívaná?


Nepřihlášený uživatel

#176661 Re:

2022-01-15 17:13:36

#176652: -  

 To je fajn, že Vráťa  nebyl buzna, jako ta kunda zlodějská a vlastizrádná Havel.