MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#180152 Motoristé čelí šikaně, tvrdí nová politická strana

2022-06-13 21:27

Podzimních voleb do zastupitelstva hlavního města se chce zúčastnit nová politická strana Motoristé sobě. Voliče hodlá oslovit bojem za zájmy řidičů a automobilistů. Za stranou stojí Petr Macinka, který dlouhodobě působí v Institutu Václava Klause, a lidé věnující se motorismu a autoklubům.

Za důvod vzniku nové politické strany označil „dlouhodobé nepřátelské nastavení vedení Prahy vůči řidičům a motoristům“. Uvedl, že se záměrně jedná o na jeden problém zaměřený projekt. „Nemáme ambice vytvářet recepty na řešení problémů školství nebo zdravotnictví, nad nimiž se dohadují ostatní politici. Jde nám výhradně o zájmy motoristů, kteří jsou vedením Prahy dlouhodobě šikanováni,“ uvedl. Motorismus a automobilismus musí podle něj v Praze dostat přednost před cyklisty a zelenými aktivisty.

Odpovědi

smrt smradlavým autíčkářským sobcům

#180163 Re: Motoristé čelí šikaně, tvrdí nová politická strana

2022-06-13 22:05:42

#180152: - Motoristé čelí šikaně, tvrdí nová politická strana 

No jo další sobecká čecháčkovská svině a její partaj. Tak se nám k houfu velezrádných hovadských okradmůrovců, odporných bolševiků, blijících zrůdných volnoblokařů a trikoloristů, zkorumpovaných socánků a stanstarostů, prolhaných agrofertistů, černokněžníků a pravičáckých top-asociálůpřidává banda kikinoidních autíčkářských smradlářů -toť vývřed toho nejhoršího čecháčkovského powlu.


Nepřihlášený uživatel

#180317 Re: Motoristé čelí šikaně, tvrdí nová politická strana

2022-06-16 13:41:23

#180152: - Motoristé čelí šikaně, tvrdí nová politická strana 

No jo další sobecká čecháčkovská svině a její partaj. Tak se nám k houfu velezrádných hovadských okradmůrovců, odporných bolševiků, blijících zrůdných volnoblokařů a trikoloristů, zkorumpovaných socánků a stanstarostů, prolhaných agrofertistů, černokněžníků a pravičáckých top-asociálů přidává banda kikinoidních autíčkářských smradlářů -toť vývřed toho nejhoršího čecháčkovského ksindlu.


Nepřihlášený uživatel

#180606 Re: Motoristé čelí šikaně, tvrdí nová politická strana

2022-06-25 11:17:55

#180152: - Motoristé čelí šikaně, tvrdí nová politická strana 

No jo další sobecká čecháčkovská svině a její partaj. Tak se nám k houfu velezrádných hovadských okradmůrovců, odporných bolševiků, blijících zrůdných volnoblokařů a trikoloristů, zkorumpovaných socánků a stanstarostů, prolhaných agrofertistů, černokněžníků a pravičáckých top-asociálů přidává banda kikinoidních autíčkářských smradlářů -toť vývřed toho nejhoršího čecháčkovského powlu.