MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pátá kolona musí být rozdrcena

#181209 Re: Re: STOP vlastizrádné SPD!!!

2022-07-08 11:01

#181207: pátá kolona musí být rozdrcena - Re: STOP vlastizrádné SPD!!! 

 

Na které území šlápla okovaná ruská bota, takové území ruská vrchnost, zprvu carská, pak komunistická a nyní putinovská, vždy považovala za svou kolonii anebo alespoň za součást sféry ruského vlivu. Své o tom mohou vyprávět národy na Sibiři a ve Střední Asii, pobaltské státy, Ukrajina a Bělorusko, Zakavkazsko a po druhé světové válce i my ve střední Evropě.

Stejně jako ruská vrchnost to mají dnes v podvědomí zakódované i mnozí běžní Rusové – staletí carismu a sedmdesát let komunismu se do nich vepsaly. Chtějí co největší území, chtějí impérium, chtějí vliv, chtějí ovládat jiné národy. Jsou tak uhněteni, v tom se nemění. Chtějí i nás.

Vyjde-li jim to, opět mnoho z nás uvízne ve světě lží, útlaku a propagandy, ve světě vnuceném nám cizáky a našimi putinovci. To, co zažíváme, není žádná hra, ale boj o naši vlastní budoucnost.

Odpovědi

pátá kolona spřádá intriky

#181210 Re: Re: Re: STOP vlastizrádné SPD!!!

2022-07-08 11:04:19

#181209: pátá kolona musí být rozdrcena - Re: Re: STOP vlastizrádné SPD!!! 

Jak se dostat k moci, co pak…

Aby mohli získat vládu politici a osoby zastávající se ruských lží, co nabídnou voličům? Okamžité ukončení dodávek zbraní na Ukrajinu a dohodu s Putinem o levné ropě a plynu? „Normalizaci“ vztahů s Moskvou? Nabulíkují těm voličům, kteří nevědí anebo už dávno zapomněli, co Rus „umí“, že energetická závislost na Moskvě nevadí? Kdo z jejich voličů chápe, že kapitulace Ukrajiny může předznamenat i náš pád?

Možná Moskva naší páté koloně navrhne (možná již navrhla): „Ukrajina nám stačí, vás necháme být. Lacinou ropu i plyn vám zaručíme. Až vyhrajete volby, spoléháme na vaši proruskost. A dáte hlasovat o vystoupení z EU a NATO. Nebudete tratit, my své přátele odměnit umíme. Vzpomeňte, jak se žilo v komunistickém Československu Husákovi, Biľakovi, Jakešovi, Štěpánovi, Lenártovi. Bez nás by byli ničím, s námi byli vším.“

Pokud by zastánci vstřícného pohledu na Kreml skutečně volby vyhráli, vznikne proruská a zároveň silně protievropská vláda. Navenek by Česko zaprodala ruskému medvědovi, ale co dovnitř? Jak by asi zacházeli s Čechy, kteří by se proti Moskvě striktně vymezovali?

V roce 2016 perzekuovala česká policie našince vyjadřující při návštěvě čínského prezidenta v Česku nesouhlas s agresivní politikou Číny. Muži zákona také požadovali odstranění tibetských vlajek. Ta samá policie mlčela, když se v ulicích Prahy objevili organizovaní Číňané vítající svého prezidenta a brutálně útočící na české občany držící v rukou vlajku Tibetu.

Servilita prezidenta Zemana a tehdejší vlády vůči Číňanům byla neuvěřitelná. Kdybychom se ocitli v zóně vlivu Ruska, jak by to asi vypadalo při návštěvě ruského vládce a jeho suity…

Proruská vláda by manipulovala veřejné míněné ve prospěch Moskvy. Kdokoli si může pustit z archivu televizní noviny z dob normalizace. Nadešla by u nás opět podobná masírka jako tenkrát?

Na „zlobivé“ nezávislé redakce by se sesypaly účelové kontroly z finančního úřadu, hygieny, úřadu bezpečnosti práce. Dámy v kostýmkách a hoši v kravatách by vždy něco našli. Zakazovala by se protimoskevská shromáždění, rozháněla ta nepovolená.