MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#182480 Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům.

2022-08-14 21:52

#182444: - Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům. 

 

Duhový pochod lásky, hrdosti a rozmanitosti se uskutečnil v klidu a pohodě, nenarušen žádnou provokací hnědorudé chátry flastenců. Pražský magistrát si zaslouží pochvalu, bylo tam i mnoho turistů, rodin s dětmi, hetero párů, prostě všichni rozumní svobodomyslní lidé. Navzdory vzteku a záchvatům pokryteckých imbecilních čecháčků.

Paradoxně degenerovaným flastenečkům se naopak velmi líbí, když je v jejich tlupě hnědorudokošiláčů soudruzi freundšafti prcají do prdelek, dojí jim koule a cucmají brka. To je teprva ten pravý soudružský odvaz spolu s tlačenkou, chlastem, řvaním u čutané a poslechem hnuskraválu Ortel.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#182512 Re: Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům.

2022-08-15 16:07:57

#182480: - Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům. 

Tyto prajdy pochody jsou dneska už jen karnevalem a exhibicí této menšiny. Konají se v létě jako připomínka událostí z roku 1969, kdy se tato menšina poprvé postavila na násilný odpor vůči represivním složkám pokryteckého rasistického režimu v USA. V tehdejším běhu revolt barevných, pacifistů, hippies, indiánů a odporu vůči vietnamské válce to mělo velký a povzbuzující smysl. Dneska je to jen zábava a konzum.