MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#185004 Nová Osa Zla a její přívrženci

2022-11-02 21:02

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí (Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, PLR, MLR, RLR, BLR, MOLR), na Kubě, v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora této hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně největší hrozbou z těchto podpůrných zemí je Írán a jeho teokratický fanatický režim, který podporuje teroristické milice na Blízkém Východě a export radikálních islamistických idejí.

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.

Odpovědi

Německo už také patří k nové ose zla

#185015 Re: Nová Osa Zla a její přívrženci

2022-11-03 09:37:58

#185004: - Nová Osa Zla a její přívrženci 

Možná je na čase přidat do osy zla i to Německo, protože ve své zaslepenosti, chamtivosti a naivitě, pomalu a jistě rozvrací celou Evropu. Otřesní kancléři Schroder, Merkelová a Šolc jsou hrobaři německé demokracie a hospodářství. Jejich lezení do zadku Rusku a Číně, naprosto pomýlené vítání migrantů, urputný green deal, věrolomné a fanatické ničení v oblasti kultury, dopravy a služeb. Německo touží po skryté čtvrté říši v evropě a ve světě vedle té ruské a čínské říše a navíc pohlíží na Česko stále optikou svého protektorátu.