MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#187493

2023-01-14 15:38

Rozvědčík Pávek nebyl řadový komunista - byl to kovaný, přesvědčený komanč, který do hlav vojáků vtloukal správnou stranickou linii a byl velmi nespokojený, že se mu to ne vždy dařilo! Svědčí o tom jeho vlastní rukou psaný životopis:

"Na gymnáziu jsem vstoupil do SSM, kde jsem se účastnil i politického vzdělávání v Leninském kroužku."

"Nejvíc dojmů ve mě zanechala měsíční cesta po Sovětském svazu, kterou jsme v roce 1978 podnikli autem na pozvání našich přátel. Byla pro mě otevřenou učebnicí v praxi a plně odpovídala mým představám o dovolené."

"Členství v KSČ mě ovlivňuje ve dvou směrech. Na jedné straně mi dává dobrý pocit, že se mohu osobně účastnit a ovlivňovat řešení společenských i pracovních problémů, na druhé straně mě motivuje k dosahování lepších výsledků než ostatní i ve vztahu ke kolektivu"

"Snažím se na svém stupni uplatňovat zásady XXX, které v současnosti hýbou společností, což u mě konkrétně znamená snižovat počet kázeňských přestupků vojáku a cestou efektivního výcviku dosahovat výtečných výsledků v bojové a politické přípravě podřízených. V této snaze jsem v uplynulé době dosáhl řady velmi dobrých výsledků a jsem tedy názoru, že v tomto směru jsem povinnosti člena KSČ plnil dobře."

"S prosazováním politiky strany proti dílčím nesprávným názorům se potýkám často při vedení politického školení vojáků....

Odpovědi


Anonymous

#187524 Re:

2023-01-15 16:08:45

#187493: -  

     Se ti to kecá. Dneska.  Tenkrát, pokud někdo studoval VŠ,  dnes universitu,  každý rok vyjma posledního skládal zkoušku z nějakého komunismu.