MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Asenad

#188794 Re: Nová Osa Zla musí býti zničena !!

2023-02-25 11:23

#188775: - Nová Osa Zla musí býti zničena !! 

 Novou osou zla je naopak Washington-Brusel-Kyjev, kterou podporujou západní dementi v čele s demožumpou a fialovou vládou pětihnusu!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#188804 Re: Re: Nová Osa Zla musí býti zničena !!

2023-02-25 17:27:54

#188794: Asenad - Re: Nová Osa Zla musí býti zničena !! 

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí - Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily a Sachalin, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, MLR, RLR, BLR, MOLR), na Kubě, v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně třetí největší hrozbou je Írán a jeho teokratický fanatický režim, který má prsty v terorismu  a násilí na Blízkém Východě a rozdmýchává občanské války (Jemen, Libanon).

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.