Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Quoted post

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#24 Re:

2025-04-03 13:28

#7: RB -  

Vážený/á RB,

1, svým pravicovým smýšlením se nijak netajím ani já, ani můj manžel.

2, Petice je od počátku myšlena k jednání s politiky. Viz úvod petice. 

3, TOP09, za kterou manžel kandiduje byla strana, která téma od počátku podporuje. Jiří Pospíšil petici pomohl sepsat, zpropagoval ji a samozřejmě podepsal. M.Pekarová byla první, kdo nás vyslechla a doporučila další poslance k jednání, ještě než petice vůbec vznikla.

M.O.Havel byl ten, kdo nám vysvětlil, jak funguje schvalování, čeho můžeme dosáhnout a jakým způsobem.

A další a další.

Jinde než v politice se zákony měnit nedají. Můžeme na sebe zanevřít, třeba si i trhat vlasy a různě nadávat, to však k výsledkům nevede. 

Děláme různé kroky a zatím se nám daří jít kupředu. Tam, kam zatím nikdo jiný nedošel. Čistě bez emocí, na základě rozumu a realistických rozhodnutí.

Ta kočky potřebují. 

Přeji hezký den.

Odpovědi

RB

#44 Re: Re:

2025-04-04 06:14:40

#24: Kamila Dvořáková - Re:  

Top 09 už od časů arci… Kalouska patří k těm, co se nejvíce podílí na rozkladu státu a na ožebračování „prostých“ lidí a bohužel, když běžní obyvatelé chudnou, nutně se to projevuje i na jejich možnostech péče o zvířata, přispívání útulkům atd.  

A nehrajte si tady na „svaté“. Na třetí místo kandidátky se nedostane běžný člověk, kterému jde o lepší zákony pro kočky, ale někdo, kdo v tom s nimi těžce jede.

Jinak samozřejmě, každý má právo mít svůj názor (i já), kandidovat atd., ale zneužívat péči o kočičky pro vedení politické kampaně mi opravdu přijde smutné a heslo typu „Kočky by volily Pavla“ vyloženě trapné.

I přesto vše, vám děkuji za péči o kočičky a snahu o lepší zákony, protože na rozdíl od většiny ostatních, co se zapletou do politiky, se snažíte tu „špatnost“ vyvážit i konáním dobrého.  

Rias

#54 Re: Re:

2025-04-08 21:53:12

#24: Kamila Dvořáková - Re:  

Hm, pravicová...  A zkoušeli jste oslovit jiné strany? Tohle je velké zklamání, když pod peticí pro zvířata se skrývá "politika", píšu uvozovky schválně. Tyhle nikdy.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...