PLATY VYSOKOŠKOLSKY VZDĚLANÝCH UČITELŮ MŠ
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#71 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-05 19:55#70: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte pravdu, opravdu jsem přehládla že středoškoláci mohou být v 8. i 9. platové třídě a vysokoškoláci 10. a výš. Ale vy jste asi přehlédla tuto poznámku. "Poznámka Změna platové třídy u zaměstnance je z hlediska pracovního práva poměrně obtížný krok, neboť je spojen se změnou pracovní smlouvy a případně pracovní náplně. Je třeba si položit otázku, zda je správné, aby při výrazném „tabulkovém“ navýšení platů některým pedagogických pracovníkům (učitelky MŠ, vychovatelé, učitelé bez odborné způsobilosti, …) byli všichni zařazeni ve vyšších platových třídách (9 platová třída, 12 platová třída). Ředitel školy je zodpovědný nejenom za správné zařazení jednotlivých pracovníků do platových tříd, ale také za vyrovnaný rozpočet na platy po celý kalendářní rok 2012. V praxi by to znamenalo, že ředitel školy vydá některým pracovníkům nové pracovní náplně, které v souladu s katalogem prací odpovídají příslušné platové třídě. Tím si vytvoří zákonnou možnost na přeřazení zaměstnance do nižší platové třídy." Což jsem sem už jednou psala, bude hlavně na paní ředitelce dané mateřské školy, jak zhodnotí své středoškolské pracovníky a zda je zařadí do 8. nebo 9.platové třídy. A u nás ve školce když vidím ty skoro padesátileté paní učitelky, které používají moderní metody a nestudovaly VŠ a mají 25 let praxe. Tak jim ze srdce přeji, aby je do té 9.třídy zařadila! Vš jsem studovala z důvodu, že jsem chtěla mít další informace a také jsem chtěla vědět jaký je rozdíl mezi SPgŠ a VŠ. Rozhodně jsem VŠ nestudovala za tím účelem, že jednoho krásného dne nám pan mistr přidá, ale přidal a já jsem samozřejmě ráda. No a jestliže myslíte nekvalifikovanými pracovníky ty, kteří nemají pedagogické vzdělání, tak to mě snad už jen zkoušíte:-D Kdo to nestudoval nemá páru, že existuje nějaky RVP a že všechny činnosti ve školce mají nějaký cíl a že děti nevyučujeme, ale prostřednictvím hry je vzděláváme a vychováváme a že ta výchova a vzdělávání je celodenní a týka se všech činností (i když jde dítě na wc, mluví na druhé dítě, obléká se, .. nejen když je "učíme" bseň, píseň nebo vedeme rozhovory) atd.. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#77 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-06 00:16:32#71: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stejně tak může dojít k situaci, kdy pracovnice s VŠ bude zařazena mnohem níže, dokonce může dostat i méně než středoškolačka. Vzhledem k této poznámce. Ta platí na kteréhokoliv pracovníka bez rozdílu vzdělání. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
3632 Vytvořeno: 2024-12-16
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49134 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Zlatých Horách
492 Vytvořeno: 2025-01-14
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1530 Vytvořeno: 2024-10-20
Voda pro zubry a divoké koně
19598 Vytvořeno: 2023-06-06
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2312 Vytvořeno: 2024-07-23
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1343 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA OCHRANU PROSTŘEDÍ RYBNÍKU U MLEJNA, K.Ú. HORNÍ BRANNÁ
95 Vytvořeno: 2025-01-09
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17992 Vytvořeno: 2023-10-23
Show na sedlčanských slavnostech ROSA?
80 Vytvořeno: 2025-01-07
HUMANS FOR CEASEFIRE / žádáme příměří v Gaze a Izraeli
6945 Vytvořeno: 2024-03-26
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
228 Vytvořeno: 2024-12-09
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1739 Vytvořeno: 2024-11-29
Zrušení programu zav
26 Vytvořeno: 2025-01-09
Žádost o úpravu rozvrhu (zkrácení přestávek) na Gymnáziu Roudnice nad Labem, Havlíčkova 175, příspěvková organizace
149 Vytvořeno: 2024-12-29
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23106 Vytvořeno: 2021-12-22
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5108 Vytvořeno: 2024-11-14
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1394 Vytvořeno: 2024-11-26
Petice za zrušení nebezpečné cyklostezky na ulici Rybářská v Brně
17 Vytvořeno: 2025-01-07
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2271 Vytvořeno: 2024-08-23