Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

proud

#503 Re: po dobrém to stejně nepůjde

2012-03-07 13:21

#500: Alex - po dobrém to stejně nepůjde 

priznam se,ze nevim jestli se neco planuje a co,kdyz se nezadari,ale jedno vim naprosto jiste,tim to neskonci a muzou si zavolat treba NATO,ovsem pak uz to bude o necem jinym,to uz budou muset bejt politici za neprustrelnejma oknama a zit v papezskejch obrnenejch limuzinach,svobodnej zivot jim skonci,budou loveny jako skodna zver a na miste bez soudu utracovany.No uvidime co si vyberou a co jim je milejsi,jestli zivot v miru a stesti s narodem,nebo zivot sice v dostatku,ale jako divy a nenavideny zvere.Muzou i pomoct,nebo muzou zit roky ve strachu,nez se lidi vychovaj a daj dohromady lip,a pak uz to bude bezchybny a skoncujou s nima.Da se rict,ze to si jen tak nahlas po selsku premejslim podle toho co slycham na nakupech kdyz se lidi bavej,sam jsem vzdycky byl a zustanu pro cestu rozumu,nasili se mi protivi jako primitivismus nehodnej lidskejch bytosti,ale to rozhodne neznamena,ze se nasili podvolim,na nasili odpovim jeste vetsim nasilim,se mnou jen podobrym!!!A ja jsem narod!...................proud

Odpovědi

bonita

#510 Re: Re: po dobrém to stejně nepůjde

2012-03-07 21:08:52

#503: proud - Re: po dobrém to stejně nepůjde

Ty jsi nemocnej člověk. Četl jsi cos napsal?? A dochází ti to?? Kvůli lidem jako ty se týhle hurá akce určitě nezůčastním já a ani velký množství lidí co si ty tvoje výplody čtou. A nejhorší je že tu tímhle stylem ukájíš svoje narušený ego hodně dlouho.