Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

proud

#1120 sehnal jsem blizsi info

2012-04-04 18:40

Více zde: http://www.sk-de.cz/
Zásah před Úřadem vlády - svědectví přímého účastníka.
Zdravím všechny.
Chtěl bych Vás informovat o tom, že dnes v dopoledních hodinách došlo před budovou Úřadu vlády k porušení Ústavy ČR a Listiny základních práv a svobod, když oddíl těžkooděnců napadl skupinku občanů uplatňujícíh na tomto místě petiční právo. Na petičním stánku, který je chráněn Ústavou ČR, jsme byli čtyři a na nás poslala ochranka úřadu vlády cca 20 těžkooděnců, kteří dva z nás surově napadli, paralyzovali je pomocí elektrických obušků, zadrželi a odvezli na policejní služebnu, kde je drželi až do odpoledních hodin. Byl jsem přímým svědkem a vše viděl na vlastní oči a pokud bude potřeba svědčit, tak samozřejmě půjdu.
Pokud se chcete přesvědčit o tom, co píšu, tak se podívejte na www.sk-de.cz, kde jsou tři videa z celého policejního zásahu.
Doufám, že tohle Vám už otevře oči, přestanete patřit k mlčící většině a půjdete nás podpořit na naše akce.
Nevěřte médiím, ta jen lžou. Když hlásili, že 15.3. bylo na Václavském náměstí 2.000 lidí, bylo nás tam cca 20.000 a to i podle vyjádření policistů, odklánějících opravu. Následujícího pochodu k České televizi se podle médií zůčastnilo pár stovek anarchistů, kteří prý zablokovali magistrálu. Zase to není pravda. Prahou pochodovalo cca 5.500 lidí a jelikož to byla předem řádně nahlášená akce, celou cestu nás doprovázela policie, která sama před průvodem uzavírala magistrálu.
Během víkendu 15.-18.3. se na mítincích v českých městech sešlo cca 120.000 nespokojených občanů, což je více než mají všechny politické strany dohromady členů.
V sobotu jsme byli podpořit shromáždění nespokojených občanů ve Vansdorfu, kde byla Česká televize i televize Nova. Když jsem se hlásili, že chceme poskytnout rozhovor, tak před námi utíkali, přestože jsem se jim nastavovali před kamery.
Dnes po policejním zásahu přijela na místo televize Nova a já se šel domluvit s reportérkou, že jsem přímý účastník policejního masakru a že jí poskytnu rozhovor. Bylo mi řečeno, že se připravuje na přímý vstup a že pak se mnou natočí rozhovor. Po natočení vstupu odcházeli pryč a když jsem jí říkal, že slíbila natočit se mnou rozhovor, tak mi řekla, že všechno má a že to bude večer ve zprávách. A co tam bylo, jste jistě viděli jistě sami.
Pokud jste viděli na Události ČT 1 v 19.00 v neděli 1.4., tak v reportáží o senátních volbách pod komentářem o velkém množství práce politiků, která je ještě čeká do voleb a o konání mítinků na podporu politicých stran, zařadila česká televize záběr na naší manifestaci ze dne 15.3. na Václavském náměstí a následně záběr na Sobotku, takže celá reportáž vyzněla jako shromáždění na podporu ČSSD.
Všechno, co zde píšu, jsem zažil na vlastní kůži a viděl na vlastní oči a potvrzení toho opět najdete na videích na stránkách www.sk-de.cz.
Pozor, existuje zde skupina, která si říká Holešovská výzva. Jsou to lidé, kteří byli původně spojenci Skutečné demokracie, ale 15.3. zradili, spojili se s médii a předpokládáme, že se domlouvají i s politickými stranami a odbory.
Přestože celé hnutí odporu bylo od začátku založeno pouze jako myšlenkový proud, který nemá žádné politické ambice, představitel Holešovské výzvy Slávek Popelka již ohlásil svoje politické ambice. Původně společný web ovládli pomocí hackerů a transparentní účet, kde byly darované společné finanční prostředky, zablokovali jen pro své účely.
Lidi probuďte se a pojďte s námi. Pokud je necháme dělat si beztrestně, co chtějí, tak budeme jen jejich otroky bez jakýchkoliv práv a svobod a za chvíli nebude v této zemi ani co jíst.
Návrh zákona o referendu je zase výsměchem demokracii a teď už zase mluví o předčasných volbách a opět nás okradou o miliardy za jejich uspořádání, aby si nakonec do parlamentu a vlády posadili zase ty, co tam chtějí mít, aby jim pomáhali dále okrádat tuto již tak zbídačelou zemi.
Já už jsem se rozhodl, už nikdy nechci svému synovi říkat, ať se pořádně učí cizí jazyky, ať může z této země odejít, a proto tento boj dotáhnu do konce, protože věřím tomu, že je spravedlivý a nakonec musí zvítězit.
Přijďte nás a tím i sebe, podpořit 3.5. na chystanou velkou manifestaci na Václavské náměstí, kde bude zase umístěn petiční stánek Skutečné demokracie. ......proud

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1132 Re: sehnal jsem blizsi info

2012-04-05 15:13:29

Nepřihlášený uživatel

#1133 Re: sehnal jsem blizsi info

2012-04-05 15:20:39

#1120: proud - sehnal jsem blizsi info

rádi bychom vás podpořili, ale vše se odehrává v Praze - proč ne také v menších městech? Bylo by na čase dotáhnout to do konce, není-li už pozdě. Zlikvidovali celou zemi, vše co se vybudovalo rozkradli a volbami se nic nevyřeší. Zase tam budou titíž a budou se nám smát do obličeje. Až vezmeme vidle a půjdeme je vyhnat a sebrat jim nakradené majetky, dejte vědět, jdeme s vámi. Dokud to budou pouze demonstrace, bude se Kalousek a spol. jen a jen bavit a vysmívat - to k ničemu nevede. S nimi slušně už nikdo nic nepořídí.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-04-05 21:06:39