Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

proud

#1123 Re: Re: sehnal jsem blizsi info

2012-04-05 00:06

#1121: - Re: sehnal jsem blizsi info 

ma to bohuzel logiku co pises,ale ja doufam,ze se to nepovede a kdyby jo,ze se nam i presto povede s tim neco udelat,skde to nedela spatne,ale chtelo by to trosku smrnc a uroven,ale presto jsem s nima,prave kvuli tomu,co jsi psal:-).............proud

Odpovědi

stefi

#1124 Re: Re: Re: sehnal jsem blizsi info

2012-04-05 00:49:37

#1123: proud - Re: Re: sehnal jsem blizsi info.. Program (SES) co s tím dál tady je, ale současné iniciativy na něho zatím nereflektují. Proto ho autoři zatím ven moc nepouštějí nechtějí aby byl hned v prvopočátku zdiskreditován. V této zemi ještě nedozrál stav myšlení lidí k tomu, aby se mohl ihned realizovat. Nyní je zde období, kdy lidé potřebují pochopit, že kosmetické změny nic neřeší, že alternativní iniciativy bez vize nemohou přinést změnu a že se nakonec vždy spojí s dosavadní mocí, která jejich představitelům nabídne "lukrativní místa" v systému a oni zradí. Lidé pochopí, že je nutná zásadní změna a že ONA NEPŘIJDE JEN TAK SAMA OD SEBE - MUSÍ JI S PŘÍCHODEM POMOCI. Lidé musí sami pochopit, že ať budou volit ČSSD či ODS nebo TOP 09 tak, že to nikam nepovede a že to bude neustále o tom, že zloděj bude střídat zloděje. Realizace SES potřebuje určitou úroveň kvality poznání občanů společnosti. Tato úroveň poznání se neustále zvyšuje, což je velmi dobře. Nechme ji růst, podporujme ji v rámci svých možností, postupně seznamujme se SES, ukazujme neustále možnosti změny, pracujme, spolupracujme a postupně, krok za krokem získávejme více a více občanů pro tuto věc...Kdo má zájem ať se podívá na http://ekonomickareforma.cz/pdf/reforma.pdf. Je to 93 stran čtení, ale stojí to opravdu za to a je to něco co dokáže tuto zdevastovanou zemi vyvést ze šlamastiky, kterou tu ti zloději po sobě zanechali. Napravit se dají jakékoli materiální škody v relativně krátkém čase. Mnohem horší je devastace morální. Ta se sice na jedné straně dlouho napravuje, ale na druhé straně také dlouho vzniká. Takže v oblasti morálky mírné zdržení není až tak limitující a stejně to vypadá, že hůře už být ani nemůže. Hlavně si konečně musíme uvědomit, že jsme ale silnější než oni. Naše vůle, empatie, pocit sounáležitosti, Lásky k bližnímu a k sobě je síla, kterou oni nemají. SES má v sobě ten náboj a proto, když se konečně probudíme, uvědomíme si svoji podstatu, tak ten náboj nám pomůže překonat chaos a neřád, který oni chtějí docílit aby nás v konečném důsledku ovládli, eliminovali. Tak se konečně vážení proberme, zanechme těch žabomyších sporů a buďme jak to prorokoval ve svých Kosmických písních J. Neruda: bude-li každý z nás z křemene, je celý národ z kvádrů. Nikdo a nic nás nezničí. Program SES se naplno rozjede koncem tohoto měsíce, kdy bude mít svoji web. stránku a kde bude možné se zaregistrovat a budou zde i mnohé další možnosti. Náš čas určitě přijde, o to se nebojím, ale musíme všichni konat jednotně, protože polovičatá řešení nikam nevedou, pouze k nefunkčnosti systému a k prodloužení cesty ke změně. Když to přirovnám k letu na Mars - neodstartujete přece kdykoliv, ale pouze v ten nejpříhodnější okamžik, protože víte, že tam stejně doletíte a bude to méně "nákladné".