Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Odpovědi

proud

#1158 Re: Re: Re: Re:

2012-04-08 00:41:45

#1157: stefi - Re: Re: Re:  

probudit se,nebo to rovnou zabalit je hodne prohravacsky:-),Stefi,povez mi jednu vec,premejslelas o stranach? Jakej na ne mas nazor? Nemyslim na kazdou jednu,myslim obecne jejich existenci,rozdelovani lidi do stran :-),at vim odkud vitr vane :-)..........proud
XIXAO

#1163 Re: Re: Re: Re:

2012-04-08 13:11:52

#1157: stefi - Re: Re: Re:

souhlasím s vámi ale jak to udělat už mnohokrát se lid v dnešní době bouřil...zavolali si mluvčí a buď jim dali tučné kapesné aby mlčeli nebo jim pohrozili něčím jiným tak se stáhli a ti kteří sice souhlasili ale nebyli mluvčí za tyhle prodejné d.... zaplatili...za komančů jsme měli všichni stejné ho... a bylo nám dobře...kdysi byla píseň přesná slova už si nepamatuju ale pár slov ano...když nás budou miliony ...já dodám..tak se leknou a v kotelně si převléknou kabáty a půjdou křičet s námi..to ne já to oni....bytečky za miliony vily za miliony šperky za miliony..to jim všechno zůstane a tak budou v blahobytu dál žít a užívat si...vzít jim všechno ty "nadstandarty"a posadit je do 1+2 a s 20000kč na celý měsíc..když všechno zaplatí zbyde jim + - 5tis...ať ukáží nám lidičkám jak se z toho dá žít a ještě ušetřit...