Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

stefi

#1179 Re: Re: Jsem vlastenec a mám zemi českou rád a nechci se za ni stydět

2012-04-08 19:09

#1176: proud - Re: Jsem vlastenec a mám zemi českou rád a nechci se za ni stydět

Já to vidím tak, že nyní potřebujeme dojet rozjeté a ne, že na sebe stále budeme obzvláště v této kitické době neustále házet špínu. Udělejme všichni vše proto, aby se nám to povedlo, aby tato vládla šla jednou provždy do zapomnění a pak dělme zrno od plev. Teď si akorát házíme zbytečně klacky pod nohy a to není dobře. Píši to tu již poněkolikáté. Naše rozhádání jim jen ukazuje, že se nás nemusejí obávat a proto na nás z vysoka se... a neustále si ze všeho dělají prd...!!! Oni to totiž vidí sami, že nemáme onu potřebnou jednotu a proto z nás nemají obavy. To Vám to všem ještě stále nedošlo??? Proč pomlouváte jeden druhého, když všichni máme stejný cíl. Svrhněme špatnou vládu a pak se bavme kdo to tu dá do pořádku. Zjistíli se, že je Popelka špatný ať to udělá Ponert a nebo někdo jiný. Pak bude čas na to dohadovat se kdo ano a kdo ne. Nyní jdeme všichni za stejným cílem a ten musíme dotáhnout do konce. Jiná cesta prozatím není, tak to sakra všichni pochopte. Rozhádání nic neuděláme a v jednotě je síla, ne v osamocení. Zanechte prosím špinění těch druhých a proberte se. Buď se chcete mít lépe a nebo ne. Výběr další strategie je na Vás všech ne na vládě. Jim už zvoní hrana a bude záležet na nás zda bude doznívat a nebo se znovu naplno rozezní a pak se opět zase všichni budeme divit viz: http://www.novinky.cz/domaci/264196-tato-vlada-je-jako-italske-manzelstvi-rika-premier-necas-a-chysta-dalsi-masivni-skrty.html

Odpovědi

proud

#1180 Re: Re: Re: Jsem vlastenec a mám zemi českou rád a nechci se za ni stydět

2012-04-08 19:24:04

#1179: stefi - Re: Re: Jsem vlastenec a mám zemi českou rád a nechci se za ni stydět 

kdyby to bylo tak jednoduchy jak pises.....,ale neni!Co bezprostredne dal a ci bude republika,je treba vedet jeste nez se svrhne vlada.Predpokladam,ze kdyz svrhnout vladu,tak ve prospech naroda a ne ji hodit do tlamy zas nejakymu soukromnickovi a jeho skupine!Tvuj nazor me celkem prekvapil,to je jako skocit ze skaly a doufat,ze je malo vysoka,tak si neublizim,aniz bych se predtim o jeji vejsce presvedcil!A kdyz nejsme jednotni?OK,tak se musime nejdriv sjednotit,zadny oddelovani az potom,ale pred tim,pak uz bude treba makat a ne resit nejaky zabomysi valky.......proud