Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2012-04-09 11:25

Pro proud. A jsme u toho o čem jsem psal a sám mi to potvrzuješ slovy Kdo je kdo a kdo za koho kope. Základem všeho do budoucna musí být toto:
1) Závazné referendum
Závazné referendum - svrchovaná vůle lidu projevená v referendu je základním a nejvyšším zákonodárným orgánem státu. Nemůže být nikým omezována.

2) Přímá odvolatelnost politiků
Přímá odvolatelnost politiků - volitelný zástupce občanů může být z vůle voličů neprodleně odvolán z funkce.

Bez toho se nikam dál nedostaneš. Po pádu vlády tu musí být vytvořena hned vláda z odborníků a to si musíme vydupat ne, že se to tu zakonzervuje jak to chtějí udělat oni a hned 23.6. aby byly volby. To je pak o ničem, protože tento stav co chtějí udělat nahrává jen růžovým a nic se tu pak opět na dlouhou dobu nezmění a zůstane to vše při starém. Oni přesně mají již dáno předem co chtějí udělat a to jen proto, že vědí co my chceme a toho se bojí, proto to takto vymysleli a udělali si zákony pro sebe. Můj názor je, že se nám nyní stejně nepodaří nic se stavem, který tady je nic světoborného udělat. Musel by si je všechny izolovat, aby neměli možnost rozhodování
o budoucnu jiná cesta není. Jsi v zemi kde platí nějaká ústava a zákony a ty nahrávají do karet jim - bohužel tomu tak je. Píšeš "sám za sebe", sám nic neuděláš. V jednotě je síla ne v osamocení. Tato cesta na kterou jsme se vydali je strašně složitá a nebude jednoduchá je to ještě na delší dobu a to mi věř.

Odpovědi

proud

#1186 Re:

2012-04-09 13:19:26

#1185: -  

pisu sam za sebe.To jsem napsal,abych nebyl za lhare ,kterej mluvi za ostatni bez jejich vedomi:-),pisu svoje nazory na veci:-).S tema bodama samozrejme souhlasim,jeste pridavam ze jeden metr na vsechny bez rozdilu,zadny imunity.O volbach uz se mluvilo,muj nazor je,ze je jedno co si udelaj s volbama a zakonama ,zmenama ve vlade a podobne,protoze vladnout si ma narod sam,a jestli ji sebere kalouskovi,popelkovi nebo komukoliv jinymu je ve vysledku uplne jedno,stejny to bude se zakonama,udella si svoje.Navic si myslim,ze se musi zmenit hlavne system,kterej tu je,bez toho se nikam nedostaneme,je spatnej a zalozenej na penezich,ne na stesti a zivotnich jistotach lidi.Ale je ti snad jasny,ze bez jistyho uvedomeni lidi a jejich moralky,muzes vytvaret systemy a vlady jaky chces a stejne je znicej,tim minim nas vsechny,takze znicime.Proto tvrdim,ze to bude velka a tezka prace,ale da se zvladnout,v pripade,ze se k ni vsichni postavime se zodpovednosti a bez lhostejnosti s tim,ze se snazime spolecne o spolecny dilo pro nas vsechny,takze prakticky rikame to stejny,to me tesi :-).........proud