Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2012-04-15 11:19

Jen doufám že už jsme dostali rozum začneme si vážit dělníka a jeho těžké práce u které mnohdy příchází o zdraví také nemocných a starých lidí a toho že jako rodina si musíme vzájemně pomáhat a přestaneme myslet jen sami na sebe budem si vážit práce druhých a nebudou už počmárane zdi tramvaje a nebudem se na veřejném prostranství chovat tak jak se doma nechováme pochopíme ze kultura národa je ukázkou jací lidé v tomto státě žijí.Hlavné už ať nevládne politika ale zdravý rozum a místo státníka ať není o penézích ale o tom co pro lidi udélá.Konec rozkrádání a tunelů ať opravdu vítězí pravda a lidský rozum bez néj se nedá žít s ostatními.Spravedlivý trest pro ty co to pokazili a rozkradli a udělali z lidí štvanou zvěř zabavení majetku k tomu patří.Kadečková Jana

Odpovědi

proud

#1279 Re:

2012-04-15 11:37:55

#1278: -  

Na www.ulozto.cz je k mani zajimava knizecka,jmenuje se "zelena kniha plukovnika Muammara Kaddafiho" ,doporucuju precist,mozna leckomu dojde,co ten clovek dokazal a proc mu znicili jeho zemi.Daval jsem si kdysi dohromady lepsi system,tak pro radost,a pak jsem zjistil,ze jsem nebyl vubec prvni:-),poucna vec......proud