Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2012-05-20 22:30

Bratři a sestry!
"Hrrr na ně, nepřátel se nelekejte na množství nehleďte"

Je jich jen 1%, nás je 99%

Lidé probuďte se skutečně je na čase, zbavit naši nádhernou zem a její lid zhoubného prudce bujícího tumoru v podobě satana Klause, jeho pekelných zplozenců "Modroptáků" jejich spojenců a různých Grossů, Kalousků, Kocourků, Vondrů, Duků, Drobilů, Drábků, Rathů i Nečase.

Někteří mladí vlivem předchozí "modré propagandy" je dosud vidí s leskem svatozáře,
neuvědomujíce si, že před sebou mají jen
obyčejné i když okravatované, avšak velmi zkušené a zdatné podvodníky lháře a "kapsáře"

Sjednotili jsme se ve 4. odboj.

Ne proti Kapitalismu, Fašismu, Komunismu, to zde již bylo, ale proti koncentrátu toho nejhoršího z předchozích, proti systému zlodějů, podvodníků a lumpů, proti "Klausismu"

"Jsme s Vámi, pojďte s námi"

Tentokrát lumpové nemají požehnání a podporu Rusáckých tanků stojících na hranici.
Nečas byl sice před časem jednat nejspíš o další "Internacionální pomoci" s Obamou, ale ten mu nepomůže, protože naše země sice oplývá "strdím" a hejnem na něm se pasoucích parazitů, ale není v ní nafta. Její orientace se sice změnila z leva do „mafiánského prava“, pro Ameriku však není zajímavá.

Mám lidi s jejich radostmi i "starůstkami" nesmírně rád,
nesnáším, když je někdo v čele státu musí stále okrádat.

Dívám se často i zpět, to bylo "do leva",
cinkal jsem klíči, aby se to změnilo "do prava"
Představoval jsem si správný kapitalismus Tomáše Bati, pana Svobody z Kosmonos, pánů Laurina a Klementa, pánů Kolbena a Daňka zakladatelů ČKD
nebo Henryho Forda ne však Klausovy zplozence, jejich kámoše nenažrané, kteří zemi vyžrali a nás zbavují práva.

Mohl bych strávit zbytek svých dnů pokud mi bude zdraví sloužit v náručí nějaké mazlivé krásky, nebo s dědky u piva posedávat a nadávat,
to však nemohu, proto budu proti zde vládnoucímu bezpráví spolu s Vámi mladšími bojovat.

Bude to i za Tebe, Tvého syna i holčičku aby jí až se vyučí, nebo dostuduje neřekli,
1200 továren je vytunelovaných, není pro tebe práce, požádej o celoživotní úspory svoji matičku, nezapomeň, že jen část z toho můžeš mít, nech si matčin tvrdě vydřený dar od Kalouska řádně 20 ti, později možná i 60% zdanit, nebo jdi do Ameriky nám podobné elitě sloužit . Tobě po čase něco podobného, nebo až dospěješ do důchodového věku, "nic nedostaneš" předchozí vlády vše "odklonily"
po pachatelích 20 let pátráme, dosud jsme je ale nechytili.

Měl sis ukládat do fondů chválených Klausem jež založil Kožený,
podobné by možná nebyly jako ty jeho zcela "rozkradený"

Odpovědi

proud

#1615 Re:

2012-05-20 23:02:48

#1614: -  

Ma to jednu vadu,zapomel ses pod to podepsat, i nick je vic,nez "anonym",jak si predstavujes ten boj,popovidej,at vime co a jak,burcovat lidi umim taky,to je to nejmensi,na co je budu ale burcovat proti sluzebnickum,kdyz jim muzu ukazat jejich sefa?..............proud