Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1866 Re: Re:

2012-07-22 00:28

#1865: proud - Re:  

Ahoj, také nad vším tím jsi v údivu, tak jako já. Už nevím, co by národ probudilo, asi jsou všichni už za vodou, jsou nadmíru spojení, nic jim nechybí, určitě všichni mají práci za onu průměrnou mzdu a dostávají tučně vysoké odměny, protože dřou jako koně, zdravotnictví na základě ústavního zákona mají grátis a asi jim ani nevadí ty rozkrádačky Mazánků, Kolibříků a jiných kmotrů a kmotříčků a všichni také určitě souhlasí s postupem pánů Kalouska a Nečase, tak proč my dva se vůbec dívíme a nechápeme to. Jen se ptám tak pro sebe, kde tito lidé vlastně žijí, jde vůbec o ČR ?????.......stefi HK

Odpovědi

proud

#1867 Re: Re: Re:

2012-07-22 00:46:21

#1866: - Re: Re:  

Priznam se ti,ze jsem se vratil postarat se o rodice a s nadeji,ze tu najdu zodpovedny lidi kterejm neni jedno co se kolem nich deje.Pripadam si tu co jsem doma jako Alenka v risi divu a nebejt moji dobrovolny povinnosti k rodicum,uz tu zase davno nejsem.Ne kvuli tomu co se tu deje,proti tomu je treba bojovat,ale kvuli tomu jak se prave k tomu staveji ti,kterejch se to tejka nejvic a nejvic na to doplacej a doplatej,nechapou,ze tohle je teprve zacatek.Nemuzu pomoct a pomahat nekomu kdo o to nema zajem a nestoji o to,a kdyz hodla spachat sebevrazdu,nehodlam se nechat k takovy hlouposti taky premluvit,dobre mu tak,ja ovce nejsem.Ovsem o rodice se postarat musim,tak jako se oni starali o me kdyz jsem jeste nemohl sam. ...............proud