Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1982 Re:

2012-08-04 22:33

#1981: proud - Proude, abych se Ti přiznal to, co jsi nyní uvedl je opravdu 100% názor za celou dobu, co Tě sleduji a co publikuješ na diskusních fórech. Tento názor vystihuje přesně i to, co tvrdím já a dík, že jsme se konečně shodli. Nejsmutnější na tom všem je však ta realita. Dnešní stav ve státě kritizují především lidé v našem věku 45 - 65 let, protože porovnáváme to, co jsme zažili před r 89 a po r 89. Ti starší na to již nemají sílu ani potřebnou energii, proto už jim je vše jedno a mladí pokud mají dobře placenou práci, tak jim je vše jedno. A pak je tu i ten fakt, že oni se v tomto bordelu už naučili žít, proto nic neřeší a to je špatně. Oni nepřemýšlí o tom, že jednou dospějí do našich let a oni o tom ani přemýšlet dnes nechtějí . Jejich řeč dnes je "Mám se dobře mám práci, prachy, tak co bych dnes řešil"  Vidíš sám, jak je těžké dát lidi dohromady. Směji se pokusům Popelky, který hlásá jen demagogii a prosazuje anarchii, kdy se tím snaží být ve středu událostí. To je prostě utopie si myslet, že bude středem událostí. Ty události půjdou, až to tu rupne samo, mimo něho i mimo nás. Sejde se několik lidí v Praze, jeho ani nás na jednání nepozvou a bude vymalováno,  Bude k tomu chtít mluvit Paroubek, Zeman a jiní ti, co mají na zadku miliardy a co dosud tahají za ty správné nitky a my budeme jen valit oči. A do všeho zase zasáhne mamon. Dokud tu bude mamon ovládat mysl všech lidí a dokud to lidi naplno nepochopí, tak se to odehraje přesně tímto způsobem....stefi HK

Odpovědi

proud

#1983 Re: Re:

2012-08-04 23:11:33

#1982: - Re:  

Smutna pravda,ale jak chces,aby to ti mladsi vedeli,nebo se to vubec dozvedeli a pochopili to,kdyz jim to nepovime? Nastesti znam i takovy mlady lidi co premejslej a hledaj,maj zodpovednost a zajem.Az me ohromilo,kolik jsem slysel rozumnejch nazoru,kupodivu.Proto nad nima a nad nikym nelamu hul,taky jsem mel svou hlavu a prosel si svoje,neemigrovat a nevyzkouset si sam na svy kuzi spoustu veci,mozna bych dnes tady nebyl jako proud a nepsal co pisu,nemyslel jak myslim a nekde v nejaky americky chaloupce drzel hubu a krok,ale osud me poslal domu :-),a jsem rad,ze to udelal.No prave,ten mamon,aspon uz vis proc porad bourim za novej system,protoze vim kdo a co ovlada tenhle a co s nama provede,kdyz to dopustime,znam jejich plany a vim kdo to je,ale porad presne nevim proc, a proc takhle zle a za takovou cenu,asi jsem porad v necem naivni,ale myslim si,ze lidi by po dobrym dokazali mnohem vic,jen se k nim nechovat jak ke stadu dobytka,jak k lidsky farme,urazi to mou podstatu a dustojnost a asi vsech rozumnejch lidi........proud