Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Konečný

#1591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

2012-12-01 17:43

#1590: Gottlieb - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit. 

Tím  urážením myslíte třeba výrok ....." kterými ti nebesky hloupí a zakomplexovaní bolšáni...."

Ale ten výrok jsem nenapsal já ale kupodivu vy Gottliebe v příspěvku 1554.

Gottliebe, ale já se na vás za to nezlobím, Vy za sebe v podstatě nemůžete a nenesete žádnou zodpovědnost. Vy jste tak blbý, že si nejste schopen ani uvědomit, co jste napsal před několika hodinami například v příspěvku 1554.

Ano Gottliebe, vy jste  se tady konečně našel  a realizoval, vy jste přesně takový vůl, jakého potřebují autoři této petice.

Odpovědi

Zuzana

#1592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

2012-12-01 17:52:36

#1591: Konečný - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit. 

Plný souhlas. Nic neví, poradit neumí, čeká na spásnou stranu, tak vypadaly Veverky, jak dopadly víme všichni. Pak už zbýva jenom Dělnická strana, nová strama, kterou založí Jihočeši, ale Ti už byli u moci několikrát ve všech možných stranách, ale další novou stranu určitě vymyslí, že by tudy vedla cesta? Gottliebe a moudrý a zkorumpovaný Irro, poraď. 

Gottlieb

#1593 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

2012-12-01 17:53:31

#1591: Konečný - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

Nene, mýlíte se. Nazval jste mne soudruhem, to byla ta urážka. Jak vidím, nebyla poslední... Nojo, holt jste opravdový a chlap, co už umí nadávat!