Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MUDr. L. Daněk Ph.D.

#1744 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury ja

2012-12-05 18:31

#1741: baz - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako s 

Pane kolego ,

na Pemana pozor, jistě jste si všiml, že v každém vidí bolševika a  téměř jistě  ho za chvíli odhalí i ve Vás.

Jak už jsem psal, on za to v podstatě  nemůže, protože už se takový téměř jistě narodil a jeho stav se navíc v poslední době, zdá se ještě, zhoršuje.

Už jsem se mu snažil nabídnout psychiatrickou pomoc . Nevím zda mu to pomůže. Ale tu případnou nálepku bolševika od něho klidně přijměte . Jak už jsem napsal, Peman se projevuje jako idiot a tak v podstatě neví, co činí.

Odpovědi

baz

#1745 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatur

2012-12-05 19:24:42

#1744: MUDr. L. Daněk Ph.D. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury ja

Vážený kolego, Pemanovi určitě křivdíte. Je to tvrdý chlapík a kdybyste poznal jeho citlivou duši, jistě byste si ho vážil. Nepochybuji, že se senátora Štětiny zepta, zda pociťoval větší uspokojení, když udal své spolupracovníky, nebo zda se mu víc líbilo, když se družil se sovětskými generály. Jistě nám řekne, jak mu pan senátor odpověděl a zda jeho a senátorova duše byly naladěny ve stejné ténině. Rád budu za idiota, když bude za mě Peman dobývat nugety pravdy.