Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1824 Re: Re: Re: Rád odpovím

2012-12-08 20:50

#1823: baz - Re: Re: Rád odpovím 

To je právě to, že on veškerou iniciativu dělá jako soukromá osoba a ne jako učitel. To mnoho lidí nedokáže pochopit a oddělit. Kdybyste se tady v tom prostředí pohyboval, viděl byste to sám. Stejně tak byste viděl, že je pan Rosocha kvalitní učitel v předmětech, které vyučuje.

Také si nemyslím, že by byl zákon, který uvádíte, porušován. Už jsem to tady dříve vysvětlovala, protože jsem ho již dříve četla. Petice v principu není proti osobě, ale proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM - a že by petice nemohla být proti obsazení resortu, tak to jsem tam nikde nenašla. Hodně lidí z toho dělá petici proti osobě paní Baborové a proti jejím názorům - ale tak to není. Na ty má samozřejmě právo. I když si o nich můžu myslet své.

Trošku jedu jsem sice ve Vašem příspěvku opět našla, ale hodně jste se polepšil, za to Vám děkuji.

A na závěr: Třeboň je velká tak akorát na velmi příjemné žití :)

Odpovědi

ari

#1825 Re: Re: Re: Re: Rád odpovím

2012-12-09 01:50:08

#1824: - Re: Re: Re: Rád odpovím Jiný nepřihlášený učitel - ale vaše odpovědi se mne dotkly - takže:

Být "jedním z nejoblíbenějších učitelů na třeboňském gymnáziu" znamená nebýt vůbec ničím, resp. být v životě jenom neúspěšným ťulpasem. Výmluva na oddělování veřejných a soukromých iniciativ je charakteristická výmluva všech lidí s totalitním myšlením - lidí, kteří nechápou, že s určitou pozicí přijímají i morální povinnosti, které sahají za hranice formulace zákona. Nebo to pochopit nechtějí, protože jim totalitní praktiky vyhovují. Vulgárnost, dokonce doslova sprostota, s níž se poovyšujete nad spoludiskutujícího ("trošku jedu ..." atd.) vás samozřejmě vylučuje ze společnosti slušných lidí.

Ano, máte pravdu, Třeboň je malé městečko, bez rozhledu, doslova esence českého maloměšťáctví, ale překvapuje mě, jak snadno se právě taková městečka stávají líhní nových totalit, jak snadno se děti nových třeboňských zbohatlíků daly zmanipulovat k nerespektování demokracie a slušnosti.