Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1876 Re: Re: Re: Jen pro vás pseudodemokraté.

2012-12-11 11:08

#1875: - Re: Re: Jen pro vás pseudodemokraté.

Žebráci v něm nebyli.... Ty blbe. Tzv. "asociální živly" byly ve výchovných zařízeních, jistě (a dej vybrat těm dnešním "žebrákům", co by raději....). A moje babička měla důchod ani ne 400 Kč (pracovala celý život). Byl zkrátka komunistický blahobyt. Máš asi pěkně vylízaný mozek, že nejsi s to pochopit, že demokracii vytváří demokraté. Tedy ne prašivina, na demokracii parazitující, která se chystá tuto demokracii ve vhodnou chvíli zničit - NSDAP, komunistické strany, dnes někde politický islám .... Že je demokracie proti této špíně často bezbranná je pravda. Stejně jako to, že tomuto svinstvu nejprve musí pomoci "užiteční idioti". Patříš zřejmě k nim, máš na co být hrdý.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1879 Re: Re: Re: Re: Jen pro vás pseudodemokraté.

2012-12-11 11:27:29

#1876: - Re: Re: Re: Jen pro vás pseudodemokraté.

Pokud demokracii vytváří demokraté, a s tím já souhlasím, tak v demokracii nemáš co dělat. To ostatně dokazuješ i zbytkem svého komentáře. Obzvláště oceňuji tvoji schopnost slušně argumentovat. Budu hádat: tzv. pravicově orientovaný člověk, nejspíš volič ODS? Trefil jsem se?

kdemohkrad

#1883 Re: Re: Re: Re: Jen pro vás pseudodemokraté.

2012-12-11 13:17:28

#1876: - Re: Re: Re: Jen pro vás pseudodemokraté.

s prihlednutim k vasi cizelované slovni zasobe budete urcite prototypem humanisty a kdemohkradta pristiho tisicileti...