Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Re: klidek

2012-12-12 17:59

#25: POWER! - Re: klidek

nevidim primou souvislost mezi delfinama co zijou a budou v praze a dokumentem o masakrech delfinu. skutecne pokud vam jde o blaho zvirat predvedte se pred jatkama a v souvislosti s koser zakonem eu a delfiny nechce nakonec.

Odpovědi

Majkl

#27 Re: Re: Re: klidek

2012-12-12 18:22:53

#26: - Re: Re: klidek 

Přesně tak. Určitá ochrana je potřebná, ale dávat Cove jako vzor je trochu moc ne? Japonci se s tim nemazlí. Někde jsem taky četl že už pěknejch pár let je odchyt delfínů z přírody přísně zakázán. A co by se podle vás slušelo se zvířaty narozenými v zajetí udělat? Pustit je do volné přírody? Vždyť i kapr nepřežije když ho před Vánocema pustíte do řeky. Na tohle téma jsem viděl x dalších dokumentů. Není to tak černobílé. A na internetu jsou i názory na to že zrovna Cove je silně jednostranný dokument. Část je určitě pravda. Ale míra toho emocionálního nátlaku je taky na druhou stranu zarážející. A Hrochouš má pravdu v tom že hnohem brutálnější jsou ty košer popravy zvířat. To je opravdu něco skandálního!! Na téma košer poprav jsem také vidél dokument (Spektrum nebo taková stanice. Je to už d´l co jsem to viděl).
POWER!

#36 Re: Re: Re: klidek

2012-12-13 17:03:27

já ano :) asi jste se nedíval pozorně

Zdenka

#37 Re: Re: Re: klidek

2012-12-13 17:07:19

to, že bojujeme za delfíny, prosím nechte na nás a běžte se před jatka nebo před EU parlament postavit vy, když jste tak chytrej !!!! my těžko budeme sedět jednou prdelí na dvou židlích. ted hájíme delfíny