Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2445 Re: Re: Re: Jsem šokován, že taková petice může vzniknout 23 let po roku 89

2012-12-18 14:57

#2444: Rikitan - Re: Re: Jsem šokován, že taková petice může vzniknout 23 let po roku 89 

Nevím, co je fanatického na nesouhlasu s rozhodnutím pana Zimoly svěřit školství v JČ komunistce?.-)) Myslím, že petice je sepsaná a prezentovaná kultivovaně ... a také myslím, že neslušnými projevy se tu spíš prezentují zastánci p.Baborové...

Který z komunistů by takového bobříka podle Vás získal?.-))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2454 Re: Re: Re: Re: Jsem šokován, že taková petice může vzniknout 23 let po roku 89

2012-12-18 15:23:42

#2445: - Re: Re: Re: Jsem šokován, že taková petice může vzniknout 23 let po roku 89

Řekl bych, že je to přímo urážka těch, co v roce 89 zvonili klíčema na náměstích a požadovali demokracii pro občany. Možná, že rodiče studentů tehdy zvonili klíčema za něco jiného a dnes vysílají své děti k boji PROTI demokracii. Pokud by tato zem byla za poslední 23 let spravována dobře, tak by komunisté dnes byli mrtvou minulostí. Chytrý člověk si zákonitě položí otázku - proč se tak nestalo? Ti pomalejší a méně chytří - píší petice. A jen na okraj dodávám, že možná právě rodiče protestujících studentů, se velkou měrou podílejí na tom, že bohužel vzrůstají preference komunistům.

Já jsem demokrat........................a co Ty?

To že se chceš v bobřících srovnávat s komunisty je dost tristní.....