Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MIP

#2541 Re:

2012-12-19 10:53

#2490: -

Milý bolševický blbečku.

Máme pětinové platy (a důchody) PROTOŽE nám 40 let vládli komunisté. Všechno je dražší, PROTOŽE nám 40 let vládli komunisté a zbyl po nich vyžraný a předpotopně zastaralý stát.  Máme státní dluh, PROTOŽE nám 40 let vládli komunisté a neslýchaným způsobem zadlužili příští generace (mizerné zastaralé silnice a železnice, předpotopní rozvody energií, absence čističek a ekologické zátěže, ničemná infrastruktura a nulová občanská vybavenost - za tu brigádnicky vybudovaná agitační střediska opravdu nelze považovat , všeobecná chudoba - občanů, obcí, fabrik - v takovém stavu je země po "úspěšném budování"). Na rozdíl od kmotrů a gaunerů, vládnoucích nám za komunistů, komunistických grázlů, kteří ukradli rovnou všechno všem takže nějaké "aféry" už ani nemohly být (a v STB profízlovaném státě s cenzurou  se občan o nich stejně nedozvěděl), na rozdíl od komunistických zločinců, kteří jezdili jak vrchnost na své monstrózní stranické sjezdy a blbci občané byli ještě nuceni k tomu uzavírat závazky a jít zadarmo pracovat na brigády, mne "kmotři", dnes údajně vládnoucí, k ničemu nenutí (vstup do všelijakých prdelvlezlých organizací od útlého věku, poskakování na manifestacích a v existenčních průvodech, zdobení oken a odběr stranického tisku a další a další buzerace), nerozhodují jako kdysi komunistická vrchnost co mi povolí a co ne  a v ničem mne neomezují.Už to je samo o sobě pro toho, kdo zažil 40 let komunistické buzerace prostě něco úžasného.

ANO, ZA NÁŠ TOTÁLNÍ MARAZMUS, ZA LIKVIDACI SKUTEČNÉ INTELIGENCE, ZA VYMIZENÍ MORÁLKY A SLUŠNOSTI VE SPOLEČNOSTI, ZA SRAB A BÍDU MOHOU KOMUNISTÉ. BUDE TO DLOUHÁ CESTA Z TOHOTO SRABU, ALE ZÁKLADNÍ PŘEDPOKLAD K ÚSPĚCHU JE ZDE: NEVLÁDNOU NÁM UŽ (NEBO STÁLE JEŠTĚ ?) KOMUNISTÉ.....

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2547 Re: Re:

2012-12-19 11:36:38

#2541: MIP - Re:  

:-) napsáno dost expresivně, ale souhlasím :-)

Stanislav Svítok

#2641 Re: Re:

2012-12-20 14:54:41

#2541: MIP - Re:  

Vřele s Vámi souhlasím a v plné míře sdílím Váš názor.

Děkuji,

Ing. Stanislav Svítok