Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#1611 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:02

#1606: demo - Re: Re: Re:

Ohraný šlágr "nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl" už znám. Dobrá, komunistou nejste a jako komunista se projevujete. Když to tak chcete, pro mne nic moc rozdíl.

O tom, co bylo na tom minulém režimu "pozitivního" bych rád něco slyšel. I když jsem to vlastně už také slyšel mnohokrát, poslouchal jsem to 40 let. A bylo to jako v tom vtipu o poruše v mozku mezi okem a uchem (na vás by to byl ovšem "sprostý" vtip, leč blaho socializmu plně vystihující). S komunisty (i těmi, co "nejsou komunistou a nikdy nebyli") nemám moc chuť diskutovat. K diskusi byla vhodná doba dlouhých 40 let. Kdo ovšem chtěl tenkrát diskutovat, nesměl se divit, jak dopadl. Nyní už čas na diskuze s komunisty skončil. S póvlem, ktarý je nepoučitelný, neschopný jakékoliv reflexe, to ostatně ani nemá cenu. Vy ovšem  "nejste komunistou a nikdy jste nebyl"  takže ještě toto: ani by mne nenapadlo "neustále poukazovat na minulost" (i když vím, že opravdu platí, že kdo se z minulosti nepoučí, tak si ji zopakuje), kdyby minulost ve formě zrůd jako je Baborová a Sloup a podobní se tu neustále znovu nevnucovala a sama nepřipomínala, kdyby nebyla (tato minulost) tak drzá, že mně, pamětníka, bude zase autoritativně poučovat, jaké to vlastně bylo skvělé za její vlády a jaký jsem vůl, že to nechápu. Kdyby se tu zase neroztahovaly lidské krysy Falmer a podobní. Tato lidská špína sice už nemá za zády SSSR, ale aby se dostala k moci, bude ochotná sloužit i jiným a je takových bohužel na světě dost....

A mimochodem, "nejste komunista a nikdy jste nebyl", ale drze lžete jako komunista. Třeba tisíckrát vyvrácenou lež o "Teheránské konferenci".Přečrěte si konečně, jak to bylo doopravdy, za co může a za co nemůže "Teherán", literatury je už dost, protože jedna pozitivní stránka minulého režimu, cenzura, už neexistuje... A jestli by Gottwald dopadl jako Slánský? Za prvé do spolku s rusáckými gaunery a zločinci vstoupil dobrovolně (jezdil se tam učit kroutit krkem druhým) a za druhé, dáváte mu správné vysvědčení: lidská svině, která, aby zachrámila sebe, neváhá zavraždit druhé a dokonce vydá vrahům celý národ.... Měl byste to vysvětlit soudružce Semelové. Bestii, která se dnes zase (jako ta minulost) dere zase k moci....

Odpovědi

demo

#1612 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:22:41

#1611: MIP - Re: Re: Re: Re:

Ač mně nadáváte, odpovím. Ve volbách 1990 jsme volili pravici. Měli jsme ideály.  Věřili jsme, že se vše změní k lepšímu. Postupem let jsem začal měnit názor. Proč? Protože pravice naprosto zklamala. Na jedné straně rozkrádání státu, korupce,.... na straně druhé snižování úrovně střední vrstvy a těch nejchudších.

Snad nejhorší je vláda současná, vláda diletantů.  Kulturu vede družinářka, zemědělství hasič, finance chemik, vnitro taxíkář, školství donedávna vězeňský psycholog,...atd.  Odborník je pouze na ministerstvu zdravotnictví a na školství.

A co strana LIDEM, kterou nikdo nevolil? Co "paseka" na MO, kterou tam udělala Peake? A Vy se po tom všem divíte, že se lidé vracejí k levici?

Co se týče historie, je nutno si uvědomit, že o nás vždy rozhodovaly mocnosti, i v r. 1989.

Veronika

#1613 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:23:42

Tak ještě jednou, vážený pane MIPe, přečtěte si Vaše příspěvky,které jste nám tady, jistě v porodních bolestech,vyplodil.

Každý Váš příspěvek obsahuje vulgarismy. Pokud Vám to přijde normální, je mi Vás upřímně líto. Opravdu působíte dojmem člověka, který má skryté problémy, který je sám se sebou nespokojený, a proto tak útočí na druhé lidi. Nemáte v sobě dostatek síly, abyste si přiznal, že máte problém, a tak to ventilujete tímto způsobem.

Víte, kritizujete tady minulý režim, ale mně připadá, že Vy, Rosocha a studenti se chováte jako totalitní vládci. Volby dopadly tak, jak dopadly. Vyhrála ČSSD. Zeptal jste se někdy, proč volby tak dopadly? Myslíte si,že kdyby náš národ byl tak strašně šťastný ( jako jste Vy) s vládou ODs, že by ODS nedostala dostatek hlasů??? Proč lidé ODs nevolili? Jen tak z legrace nebo k tomu měli nějaký důvod?  Myslím,že lidé spokojení nebyli, a proto volili jinou stranu. ODS prohrála. Místo toho, aby se politici a jejich voliči zamysleli nad tím, kde se stala chyba, tak jste začali útočit na vítěze a snažíte se anulovat výsledky voleb, závidíte vítězům, že mohou obsadit místa na radnicích. To už není k smíchu, to je k pláči.  To jste opravdu takoví hlupáci, že si  myslíte, že můžete měsíce po volblách prosadit změnu voleb? To ne, to nemůžete myslet vážně, i kdybyste byl úplný hlupák.

Proč bychom teda měli chodit k volbám? Není důvod. ODS je nejlepší strana,a  když volby nevyhraje, tak se rozpoutá občanská válka a lidé se budou bít a nadávat si, až se vítězové pobijí a ODS se vrátí na trůn ( ke korytům).

Nejsem politik, ale tohle počínání studentíků a šedých eminencí,co za tím stojí, nemá s demokracií nic společného.

Po tomto se Vám 40 let stýskalo? Tohle je Vaše představa o demokracii? Tak to je super, tak jsem moc ráda, že jste mi objasnil, co je to vlastně demokracie.

Jestli je tady někdo bestie, lidská zrůda, tak jste to Vy. Nemám ráda sprostá slova, ale když můžete tato slova používat Vy,tak můžu i já. Alespoň si píšeme písmenkami, kterými rozumíte :-))

demo

#1622 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:37:48

O tom, co bylo na tom minulém režimu "pozitivního" bych rád něco slyšel.

Zapomněl jsem Vám odpovědět na tento bod. Tak tedy rozhodně bylo lepší školství (stačilo jen odbourat politiku). Místo toho jsme se jezdili dívat na Západ. Viděli jsme, že u nás jsme na tom s úrovní vzdělávání lépe. Ovšem, opět se našli "nadšenci", kteří  zapomněli na zásady Komenského (Škola bez kázně - mlýn bez vody),... atd.

Rovněž zemědělství bylo v r. 1989 na vysoké úrovni.  Teď se jděte podívat, jak to se zemědělskou půdou vypadá. A dovážíme nekvalitní potraviny.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...