Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

demo

#1622 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:37

#1611: MIP - Re: Re: Re: Re:

O tom, co bylo na tom minulém režimu "pozitivního" bych rád něco slyšel.

Zapomněl jsem Vám odpovědět na tento bod. Tak tedy rozhodně bylo lepší školství (stačilo jen odbourat politiku). Místo toho jsme se jezdili dívat na Západ. Viděli jsme, že u nás jsme na tom s úrovní vzdělávání lépe. Ovšem, opět se našli "nadšenci", kteří  zapomněli na zásady Komenského (Škola bez kázně - mlýn bez vody),... atd.

Rovněž zemědělství bylo v r. 1989 na vysoké úrovni.  Teď se jděte podívat, jak to se zemědělskou půdou vypadá. A dovážíme nekvalitní potraviny.

Odpovědi

Veronika

#1625 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 15:20:37

#1622: demo - Re: Re: Re: Re: Re:

Komenský by se divil, chtěl školu pro všechny, a jak to dopadne? Studovat budou jen ti,co na to mají peníze.

Není to zase náhodou krok zpátky? Nechtěla bych dneska učit ani náhodou. Učitelka je v našem státě méně, než nic, protože existují rodiče jako je pan MIP, kolikrát jsem slyšela, jak rodiče podporovali své nevychované děti a ještě řekli,že učitelka je kráva,a že s ní zatočí. Děti dneska nemají úctu k ničemu. Nebo většina děti si neváží druhých lidí.

Morálka vůbec hodně poklesla. Viz. zde na diskuzi.

Naše školství ztrácí,což je škoda. Nedostatek dětí je znát, vše se točí kolem peněz, a proto jsou do škol přijímáni ti,co na to nemají.  Bylo to vidět i u maturit. Tolik procent studentů,co neudělají maturitu je alarmující !!! Studentům chybí všeobecný přehled, málou čtou a většina si vystačí s trávou, chlastem a počítačovými hrami.

Rozhovor s paní Baborovou jsem si přečetla, děkuji za odkaz. Jsem ráda, že jsou v naší republice ještě lidé, kteří se umí chovat vůči druhým slušně, kteří umí napsat tři řádky bez toho, aby někoho označili za krávu, bestii, svini atd.

Můžu volit koho chci, a přesto si můžu vyměnit pár slov s někým, kdo volí jinou stranu a nemusím ho urážet nebo nechat, aby on urážel mne. Nejlepší je to, že nevoli proti studentům vyjádřilo i několik členů pravicových stran. To mě potěšilo.

Už jsem si totiž myslela, že všichni pravicoví voliči a politici jsou stejní jako pan MIP. No, asi platí, že podle jednoho XY nemůžeme odsoudit všechny.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...