Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2974 Re: Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentá

2013-01-04 10:22

#2965: kreja - Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře p 

ale krejo, kdepak jste to žil? v sámošce kolem pátý jsem před pětaosmdesátým byla denně, měla jsem totiž pracovní dobu do 16. hodin. A fízláky jsem tam teda nepotkávala. Laskavě nikoho nenapadejte, že tu nepokrytě veřejně lže. Souhlasím s paní Ladou, že v obchodech to vypadalo před Vánoci přesně tak, jak popisuje ona (i předpřispěvatel). My bydlíme blízko hranic, tak si raději jezdíme nakupovat do Rakouska, na nakupování tady už nemám nervy – tady v obchodech prodávají často svinstvo.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2977 Re: Re: Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kom

2013-01-04 12:21:21

#2974: - Re: Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentá 

Promiňte, že se vměšuji, možná polemizujte o čemkoli, co bylo, je a co není .... ale tvrdit, že obchody dnes a před rokem 89 vypadaly stejně, je úsměvné...

Jak víte navíc, že tehdy se prodávala kvalita a dnes svinstvo, když tehdy se o ničem takovém mluvit nesmělo a nevěřím, že by vláda, která nepřiznala Černobyl, by přiznala potraviny s nežádoucím obsahem? Já vím ale, že se mohutně hnojilo třeba dusíkatými hnojivy....kdo myslíte, že ty produkty jedl?

kreja

#2986 Re: Re: Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kom

2013-01-04 14:46:17

#2974: - Re: Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentá

Samozřejmě, tam kde vy. Ve čtyři neměla otevřeno žádná sámoška. To si pamatujete zase jenom vy. Pokud vyšel Štědrý den na sobotu, tak max. do dvanácti, v neděli vůbec. No a porovnávat tehdejší bohatý sortiment s dnešními olezlými mandarinkami? To už je úplně za hranou... Jinak ale jsem si tenkrát chtěl také zajet do Regenu (NSR) pro nějakou tu dobrotu a on vám mě soudruh Sloup, se svými pohůnky, nepustil ani k celnici. Zkusil jsem to tedy pěšky. Vylétlo pár světlic, zamotal jsem se do ostnatého drátu, kolem uší mi zahvízdalo pár kulek a už mne vezli Uazem... Asi mě Baborová ve škole špatně poučila z krizového vývoje. Máte také takové problémy při nákupech v Rakousku?

PS: Svinstvo jste tenkrát konzumovala jako divá, aniž byste mohla pípnout, či měla jinou volbu.