Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 12:04

#3025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vidíte, právě to si říkám, proč Vás to baví ?:-))

A copak zjistila  inspekce?.-) A co to máte za dítka, když nejsou v šestnácti schopné říct "ne, promiň, ale nepodepíšu"? Můj potomek by takového aktivistu, který by jej vyzval k podpisu petice "s komunisty na věčné časy", poslal "na patřičná místa":-)) Určitě by neběžel domů žalovat:-))

A nezaměňujte "petici proti obsazení resortu školství JČK" za petici "s komunisty na věčné časy" ... to je hlopé přirovnání, nemyslíte?.-) Není to totiž o tomtéž....

To o šikaně jste psali Vy, stateční bojovníci z barikád, ne já:-) A ano, pokud někdo žaloval a poslal na školu inspekci, je mi k smíchu, estébáček:-)) Ještě by mne zajímalo: udělal to anomymně?.-))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 13:28:53

#3028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Poprvé jsem se dozvěděl, že kdo si stěžuje na nefunkčnost školy je estébáček. děkuji za toto poučení.

Pokud chápu Vaši logiku, tak se propadáme ve vzdělanosti, protože máme málo estébáčků, které jsme zřejmě vyvezli do Finska, Švédska a Norska, kde je vzdělání na nejvyšší úrovni.

Pokud nejste absolventem gymnázia v Třeboni, tak máte za sebou alespoň pár semestrů (pár hodin) na právech v Plzni. Nejste dlouho hledaný spolužák Ivany Řápkové? Přihlaste se, odměna Vás nemine!

Nepřihlášený uživatel

#3043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 14:13:41

#3028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Zpráva inspekce ještě není v éteru.
Protože náctileté dítka jsou poněkud tupé stádečko. Proč se tak rády maškaří do stejných značek jako jejich idoly? Proč dělají puberťáci ve skupině to, co by samostatně nikdy neudělali? Možná je to otázka pro paní ředitelku, proč si na výběrovou školu bere takovou "budoucí elitu", která se neumí samostatně rozhodovat a podléhá tlaku okolí.
No tak třeba petici "ODS je strana korupčníků, tunelářů a zlodějů a je ji potřeba okamžitě zakázat", nebo já nevím jakou.

Podnět pro inspekci byl podán veřejně, společně s důkazy, které přinesla média. Nebojte, o žádné anonymní práskače nešlo. Je to jen váš problém, že si to neumíte dohledat.
O šikaně jsem psala já a ne vy? Přečtete si, prosím, znovu svůj příspěvek č. 3022 a potom můj č. 3025. Myslíte, že napravíte svou reputaci tím, že budete podsouvat nesmysly, které jste sám vyřkl, někomu jinému?