Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Quoted post
Třeboňačka Nepřihlášený uživatel |
#1878 Jak je to ve skutečnosti2013-01-08 20:44Dobrý den, všechny Vás moc zdravím. Byla jsem upozorněna na tuto petici a diskusi k ní, abych se k tomu, jako absolventka třeboňského gymnázia, nějakým způsobem vyjádřila. Momentálně studuji na univerzitě, ale o dění v Třeboni se v rámci možností stále zajímám. Proto mě doslova vyděsilo, k jaké špíně se mgr. Rosocha za vydatné asistence ředitelky Kohoutové snížil. Jako kantor tak nepůsobil, upřímně - moc bych to do něj neřekla... |
Odpovědi
Monika |
#1879 Re: Jak je to ve skutečnosti2013-01-08 20:54:35#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti : ty jsi ale kráva nedojená. Jakou ze to studuješ univerzitu? Tu šlapací na E 55? Měla by ses spíš stydět ta ten blábol, cos vyplodila. Raději ses ani nepodepsala, protože by ti někdo srovnal fasádu, ty komunistická náno |
Nepřihlášený uživatel |
#1880 Re: Jak je to ve skutečnosti2013-01-08 21:30:54#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti Tak, nějakým způsobem jste se květnatě vyjádřila, stranický úkol byl splněn, co dál? Alespoň pro legraci, jste mohla, ty opakované návrhy rozvést podrobněji. Hlavně ale nepochybovat, nepochybovat! |
Také Třeboňačka |
#1881 Re: Jak je to ve skutečnosti2013-01-08 22:16:23#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti Milá slečno, napsala jste to moc krásně a já Vám za to děkuji, ale víte, s těmi lidmi tady opravdu nic nezmůžete. Také jsem maturovala na třeboňském gymnáziu, také jsem chodila na JČU, i když je mi jasné, že ta vulgární Monika, o které si já osobně myslím,že je to kluk, to tady okomentuje, že jsme obě.... Stejně jako Vám, tak i mně a řadě slušných lidí, ať už každý z nás volí jakoukoliv politickou stranu, se hnusí tohle šílené sprosté a naprosto zbytečné projevy, ale co nic se s tím nedá dělat. Rodiče těchto "lidí" nenaučili svoje děti slušnosti. Můžu s někým nesouhlasit, ale to není ještě důvod k urážení. I mně je líto, co se na "mojí " škole děje. V pátek má gympl ples, vždycky jsme tam chodili s bývalými spolužáky, letos nejdeme, shodli jsme se, že nesouhlasíme s tím, co se na gymplu teď děje a nebudeme studenty dotovat placením vstupného. Možná je to chabý protest, ale my to tak cítíme. Navíc těch skvělých profesorů, ktěří nás učili a my si jich vážili, už na gymnáziu příliš není a pana Rosochu opravdu vidět v pátek večer ( já osobně) fakt vidět nemusím. Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů ve studiu. Věřím, že tihle agresoři svému trestu neujdou. |
Nepřihlášený uživatel |
#1920 Jediný slušný a inteligentní příspěvek z Třeboně2013-01-09 23:29:11Všimněte si příspěvku č. 1878: #1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti Jediná studentka z Třeboně, která píše bez chyb a vulgarit a narozdíl od svých hulvátských spolužáků je na straně paní Baborové - i to o něčem hodně vypovídá... |
Nepřihlášený uživatel |
#1922 Re: Jak je to ve skutečnosti2013-01-10 05:09:54#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti Je dobře, že o sobě dáváte vědět. Bez Vás a několika dalších by to vypadalo, že se veškerá lidská hloupost koncentrovala do Třeboně. Přitom podle 2. věty termodynamické by měl být nejpravděpodobnější stav, kdy budou hlupáci rovnoměrně rozložení v populaci. Poměr hlupáci/všichni obyvatelé by měl být přibližně stejný ve všech místech ČR, pokud není nějaký důvod k mistní kkoncentraci, napr. v léčebně mentálně postižených bude tento poměr vychýlen. Nevěřím, že by pan Rosocha tak významně přitahoval hlupáky z jižních Čech. Mějte se hezky a zachovejte si životní optimismus. Myslím, že Jan Werich říkal "Boj s lidskou hloupostí se nedá vyhrát, ale nesmíte to vzdát"!. Možná, že nebyl první, kdo to řekl, ale slyšel jsem to od něj. |
Nepřihlášený uživatel |
#1923 Re: Jak je to ve skutečnosti2013-01-10 10:23:37#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti Bolševická třeboňačka, blbosti píše, v hlavě sračka. |
Jen pro připomenutí |
#2405 Re: Jak je to ve skutečnosti2013-02-18 17:26:41#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti Dobrý den, všechny Vás moc zdravím. Byla jsem upozorněna na tuto petici a diskusi k ní, abych se k tomu, jako absolventka třeboňského gymnázia, nějakým způsobem vyjádřila. Momentálně studuji na univerzitě, ale o dění v Třeboni se v rámci možností stále zajímám. Proto mě doslova vyděsilo, k jaké špíně se mgr. Rosocha za vydatné asistence ředitelky Kohoutové snížil. Jako kantor tak nepůsobil, upřímně - moc bych to do něj neřekla... |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2134 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1654 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18378 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
763 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
684 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
109 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
104 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
140 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43064 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
262 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17758 Vytvořeno: 2023-10-23