Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 13:01

#3751: - Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

No tak co měl studentům nabídnout? Evidentně se studenti chtěli podílet na řízení resortu školství, mluvit do toho, což je samozřejmě dobře, ale jakou jinou cestou by to mělo jít? To jim měl pan Zimola říct, dobře, tak si tu pánové Hellere a Hořejší střihněte a já dám vítězi post radního pro školství? A i kdyby se rozhodl paní Baborovou po nátlaku odvolat, tak koho by na post dosadil? Studenti přece nepřišli s konkrétními jmény.

Já tvrdím, že jedinou schopnou osobou pro post škoské radní je paní Baborová? Proto se znovu ptám na konkrétní jména. Klidně mezi těmi jmény může být někdo, kdo by mohl být lepší než paní Baborová.

Vyjadřování nesouhlasu s radní ano, ale na základě neschopnosti, průšvihu apod. Ne a priori jen kvůli podružnosti typu stranická legitimace. Je to úplně stejné jako např. napadání cikána, aniž bychom si předtím zjistili, zda chodí či nechodí do práce, posílá nebo neposílá své děti do školy, chová nebo nechová se slušně.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 13:19:00

#3752: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat? 

 Studenti a jejich sympatizanti nesouhlasí s vtažením komunistů ze strany ČSSD do rozhodování. A zrovna oblast školství jim přijde dokonce amorální po zkušenostech s komunistickým režimem a jednostranným výkladem dějin...

Bylo a je na politickém rozhodnutí pana Zimoly, jak se zachová po volbách, a ostatně i po zveřejnění petice a následných protestech...

Není na mně, ani na studentech, aby někoho navrhovali. To je na hejtmanovi a jeho svědomí...

Pro Vás je stranická legitimace podružnost....pro nás komunistická nikoli ! Tedy, ne ve státě, kde byla koministická ideologie zákonem označena za zločinnou a zavrženíhodnou. ( je pravdou, že je to i naším nefunkčním soudnictvím a spravedlností, že se nedokázaly jednoznačně vypořádat s touto otázkou )...ale co bychom mohli čekat od komunisty prolezlých soudů?.-))