Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#3751 Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 12:46

#3749: - Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat? 

 :-)) nemáme my tu těch nefunkčních komisí už nějak dost?.-) Myslím, že jim tím chtěl p. Zimola naivně zavřít ústa, ale nepochodil...

Jééé, jediná schopná učitelka v kraji je komunistka ze základky ve Strakonicích...to je mi novina:-)

Ano, v tom máte pradu, mohl dosadit komunistku, měl na to právo, jakožto vítěz voleb a nikdo toto právo nezpochybňuje. Vy nezpochybňujte právo těch, kteří s tímto politickým rozhodnutím nesouhlasí. Pan Zimola musí nést za své rozhodnutí politickou zodpovědnost a musí být připraven i na občanský nesouhlas....nic víc, nic míň.

Ano, i v tomhle máte částečně pravdu, nezastávám se ostatních současných politiků ani personální politiky. Ale narozdíl od vás si myslím, že komunisté do současné společnosti, z historických důvodů, nepatří...alespoň ne do rozhodování. Pravdou je ale také, že se bolševismus natáhl do celé politiky, ve formě korupce, rozkrádání, lží, katastrofální morálky...

Je to výzva pro občanskou společnost, nikoli pro komunisty ! 


Nepřihlášený uživatel

#3752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 13:01

#3751: - Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

No tak co měl studentům nabídnout? Evidentně se studenti chtěli podílet na řízení resortu školství, mluvit do toho, což je samozřejmě dobře, ale jakou jinou cestou by to mělo jít? To jim měl pan Zimola říct, dobře, tak si tu pánové Hellere a Hořejší střihněte a já dám vítězi post radního pro školství? A i kdyby se rozhodl paní Baborovou po nátlaku odvolat, tak koho by na post dosadil? Studenti přece nepřišli s konkrétními jmény.

Já tvrdím, že jedinou schopnou osobou pro post škoské radní je paní Baborová? Proto se znovu ptám na konkrétní jména. Klidně mezi těmi jmény může být někdo, kdo by mohl být lepší než paní Baborová.

Vyjadřování nesouhlasu s radní ano, ale na základě neschopnosti, průšvihu apod. Ne a priori jen kvůli podružnosti typu stranická legitimace. Je to úplně stejné jako např. napadání cikána, aniž bychom si předtím zjistili, zda chodí či nechodí do práce, posílá nebo neposílá své děti do školy, chová nebo nechová se slušně.


Nepřihlášený uživatel

#3753 jeden z mála objektivních komentářů k hnědé Třeboni

2013-01-31 13:17



Dokážeme je zastavit?
Milan Daniel

Není pochyb o tom, že antikomunisté na jihu Čech vnímají rezignaci Vítězslavy Baborové na funkci radní v Jihočeském kraji jako dílčí vítězství, které je povzbudí k dalšímu „spravedlivému“ boji.
Snažím se pochopit názory učitele Martina Rosochy, studenta Štěpána Hellera a jejich soudruhů. Tvrdí, že nebojují proti jednotlivým osobám, ale proti zvrácené ideologii, kterou tyto osoby reprezentují. Co ale reprezentovala paní Baborová? Její ztotožnění se s komunistickou ideologií klade důraz na princip sociální spravedlnosti. Její představa optimalizace jihočeského školství vycházela z potřeb regionálního hospodářství, kladla důraz na vzdělávání v technických oborech, kde chybí od kvalifikovaných dělníků až po střední a vyšší technické pozice odborníci. To není ideologický, ale sociální, resp. praktický postoj.
Je u nás taková tradice, že za každým veřejným postojem vidíme jiné, často „vyšší“ podezřelé zájmy. Troufám si domnívat se, že houfec jihočeských antikomunistů žádné takové zájmy nemá. Jejich antikomunismus je primitivní, paušalizuje. Chápu občanský nesouhlas s obsazením postů radních tam, kde se jimi stali stalinisté, bývalí estébáci, jejich agenti, atd. Není to bohužel výjimka a svědčí to o tom, že KSČM reflektovala svou minulost nedostatečně a spíše jen deklaratorně. V těchto případech jsou – či by byly – demonstrace na místě a dokázal bych je pochopit. Paušální odsouzení současných komunistů je však nepřijatelné. Podle stejného vzorce bychom mohli bojovat např. proti všem současným představitelům katolické církve, jejíž historie je plná náboženské nesnášenlivosti, vražd nevinných lidí a současnost poznamenaná četnými skandály.
Přečetl jsem si rozhovor, který Martin Rosocha poskytl http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/jihoceska-radni-za-kscm-se-brani-chci-jen-kvalitni-skoly?page=0,2 České pozici. Jediný moment, který ho zaskočil, nastal v okamžiku, kdy dostal otázku, zda se nebojí toho, že proti paní Baborové někdo podnikne fyzický útok, jako tomu bylo např. v případě Jiřího Dolejše. Rosocha po krátkém váhání odpovídá, že míru jeho případné viny by musel posoudit soud. A kontruje názorem, že „společnost je jak papiňák, věci se neřeší dialogem“. Pan Rosocha & spol. však neřeší věci dialogem, o rozhovor s radní Baborovou nikdy nestál. Bylo pro něj přirozenější topit pod tím papiňákem, ve kterém už paní Baborovou, „tu komunistickou krá..“ (jak píší v „diskusích“ jeho fans) spolu se svými soudruhy uštval.
Stydím se. Stydím se za média v této „demokratické“ zemi, která dávají prostor antikomunistickému extrémismu, ale ignorují právo obyčejné a zřejmě poctivé ženské, která se osobně ničím neprovinila, na spravedlnost a podporu. Stydím se za to, že žádný tzv. demokratický politik nenašel v naší zemi odvahu vystoupit proti této štvanici veřejně a prokázat tak svou občanskou statečnost. Stydím se za to, že potřebu vyjádřit jí podporu proti nevybíravému osobnímu nátlaku nevyjádřila občanská veřejnost dostatečně rozhodným postojem.
Stateční bojovníci proti komunismu, podporovaní médii, se nestydí za nic.
S jídlem roste chuť. Kdo bude obětí příště?

Nepřihlášený uživatel

#3754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 13:19

#3752: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat? 

 Studenti a jejich sympatizanti nesouhlasí s vtažením komunistů ze strany ČSSD do rozhodování. A zrovna oblast školství jim přijde dokonce amorální po zkušenostech s komunistickým režimem a jednostranným výkladem dějin...

Bylo a je na politickém rozhodnutí pana Zimoly, jak se zachová po volbách, a ostatně i po zveřejnění petice a následných protestech...

Není na mně, ani na studentech, aby někoho navrhovali. To je na hejtmanovi a jeho svědomí...

Pro Vás je stranická legitimace podružnost....pro nás komunistická nikoli ! Tedy, ne ve státě, kde byla koministická ideologie zákonem označena za zločinnou a zavrženíhodnou. ( je pravdou, že je to i naším nefunkčním soudnictvím a spravedlností, že se nedokázaly jednoznačně vypořádat s touto otázkou )...ale co bychom mohli čekat od komunisty prolezlých soudů?.-))


Nepřihlášený uživatel

#3755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 13:35

#3754: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

Docela by mě zajímalo, kdyby teda pan Zimola navrhl na post školský radní uklízečku z radnice-nekomunistku, jestli by se studentíci spokojili. Počítám, že ano.


Nepřihlášený uživatel

#3756 Re: jeden z mála objektivních komentářů k hnědé Třeboni

2013-01-31 13:42

#3753: - jeden z mála objektivních komentářů k hnědé Třeboni 

 Paní Baborová není žádnou Johankou z Arku, jak se nám tu snažíte namluvit. Je členkou strany, která nepřesvědčila většinovou společnost o svém přerodu, změně, nápravě...komunisté tu zavedli "bolševický teror" a chlubili se tím...a to, že šli proti brutálně vlastním lidem, dokonce neváhali v jisté době povolat i cizí vojska do naší země, to je neodpustitelné...

Oni navíc nejsou schopni přiznat, že náš socialismus provázela všudypřítomná korupce, zlodějny, protekce,( ty se přenesly do politiky polistopadové a dnes sklízíme trpké plody) hospodářské problémy, zdevastovaná města a kulturní památky,....absolutní nesvoboda slova a pohybu....

To není o tom, že společnost se musí naučit akceptovat komunistickou ideologii, to je o tom, že komunisté musí přesvědčit většinovou společnost, že jsou už jiní...to ale nepůjde kladením věnců a nanebevznášením Klementa Gottwalda, Lenina,... ani takovýmito výroky asistenta poslance Dolejše, soudruha Petelíka: "Je čas rozvěšet pravičáky po městech republiky, vyvlastnit násilím všechny podnikatele, do desátého kolena zabavit majetky jejich rodinám...,“

 

 


Nepřihlášený uživatel

#3757 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 13:44

#3755: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat? 

 :-) pokud by tak p. Zimola učinil, byla by to také jeho vizitka....a je i vaší, když takovou  otázku pokládáte:-)

Nebo myslíte, že jsou pouze dvě jediné možnosti: soudružka Baborová, nebo uklízečka z radnice?:-)


Nepřihlášený uživatel

#3758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 13:50

#3757: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

A vizitkou studentů je, že nechtějí mít na postu člověka znalého problematiky. Tak dobře, ne uklízečka, třeba takový Vojta Kotek nebo Berenika Kohoutová, když pronesou zanícený antikomunistický projev, případně i udělají na hlavě číro, tak se studentíci zblázní radostí, kdože to jejich resort povede. Že jsou to osoby neinteligentní? Nevadí, hlavně že to nejsou komunisté.


Nepřihlášený uživatel

#3759 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 14:06

#3758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat? 

 Nedivte se, že jsou lidé, kteří komunisty ve vysokých funkcích nechtějí ( pokud vůbec:-)...

Hloupé příklady dáváte Vy, ne já...

Ale nezoufejte, je Vás víc, včetně hejtmana Zimoly, kdo si myslí, že bez paní Baborové, nebo nějakého jiného soudruha, jihočeské školství uhyne...nás, kteří si to nemyslíme, je míň...nám nezbývá, než protestovat:-))


Nepřihlášený uživatel

#3760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 14:12

#3758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat? 

 Víte, kdyby šlo panu Zimolovi, bývalému učiteli, tolik o školství, myslíte, že by zrovna školství obětoval v politickém handlu straně, u které mohl předpokládat, že to vyvolá protesty?

 


Nepřihlášený uživatel

#3761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

2013-01-31 14:15

#3759: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat?

Že někdo nechce komunisty? Použiju citát z Járy Cimrmanna: můžete s tím nesouhlasit, můžete o tom vést polemiky, ale to je asi tak jediné co s tím můžete dělat.

Možná dávám hloupé příklady, ale tak nějak se snažím kopírovat inteligenční úroveň studentů.

A ještě chci pogratulovat paní Kohoutové, její ústav se stal synonymem pro sběrné místo neinteligentních, agresivních a vulgárních hovad. Když se celá ta akce na podzim rozjížděla, čekala nejspíš, že to dopadne jinak, že třeba za její boj proti komunismu dostane křeslo radní???

Máte pravdu, jihočeské školství neuhyne, bude si dál budovat svoji značku, o kterou se především zasloužila plzeňská práva, třeboňký gympl a budějovický pajdák.


Nepřihlášený uživatel

#3762 Re: Je třeba zlepšit práci s kádry, soudruzi! (citát z díla V.I.Lenina)

2013-01-31 14:21

#3748: MIP - Je třeba zlepšit práci s kádry, soudruzi! (citát z díla V.I.Lenina)

Prosím  diskutující, aby vysvětlili MIPovi, co je koaliční smlouva. Prostě - že za paní B. bude jiný komunista.

Musím zvovu připomenout přirovnání, které se urychleně rozšířilo po vlastech českých :"Je blbej jak student z Třeboně."


Nepřihlášený uživatel

#3763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfo

2013-01-31 14:45

#3761: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfovat? 

 Uvidíme:-) ... jediné, s čím nepočítejte, že budeme jen přihlížet hejtmanovu politikaření a bratříčkování s komunisty.

No, pokud se nezmůžete na nic jiného?.-)

Myslím, že se paní ředitelka Kohoutová nezhroutí, když na její gymnázium nebudou komunisté posílat své ratolesti:-)

poznámka: Plzeň není v JČ:-)


Nepřihlášený uživatel

#3764 Re: Re: Je třeba zlepšit práci s kádry, soudruzi! (citát z díla V.I.Lenina)

2013-01-31 14:51

#3762: - Re: Je třeba zlepšit práci s kádry, soudruzi! (citát z díla V.I.Lenina) 

 Soudruhu, neházej svou práci na jiné:-) Chceš dělat svět lepším, komunistickým, musíš sám:-)

Opakuješ se....zkus zavolat do "sekretu", třeba ti dají nový bonmot:-)) 


Nepřihlášený uživatel

#3765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů

2013-01-31 15:05

#3763: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů šéfo

Nepočítám. Oceňuji, že máte dobře sesumírované, co nechcete. Bohužel však nedokážete říct, co chcete (zde konkrétně koho byste si představovali jako školského radního), ale nedáte pokoj, dokud to nedostanete.

A že na odéesáckou obdobu VUMLu nebudou posílat někteří lidé své ratolesti? No co, rodičů, co mají nepříliš inteligentní potomky, ale zato vysoké ambice a nedostatek soudnosti ohledně studijních předpokladů svých dětí, se najde vždycky dost. Akorát nevím, jak paní ředitelka zatočí s přirovnáním "blbej jak student z Třeboně".

Vím, že Plzeň neni v JČ, to byla jen nešťastná formulace toho, že vyhlášené podúrovňové školy, které o své existenci dávají poslední dobou vědět, se vyskytují tak nějak "v jednom chumlu", na relativně malé části republiky.


Nepřihlášený uživatel

#3766 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle stude

2013-01-31 15:16

#3765: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle studentů  

 A Vy tvrdošíjně nechcete pochopit, že to není o mém přání....je to na rozhodnutí pana Zimoly. Skutečně ale vím, že s jeho současným rozhodnutím nesouhlasím:-)

:-) chcete říct, že pouze soudruzi mají ty mimořádně chytré a nadané ratolesti?.-) Snad díky výchově v rodině, či je to otázka genetická?.-) ... nevím zeptejte se jí, nakolik ji budí ze spaní názor - nácti procent komunistů na její školu?.-)

Ano, "v jednom chumlu" naší jinak obrovské republiky:-)) ... co máte proti plzeňským právům, tuším ( v tom jsme asi dokonce zajedno), co proti Třeboni, to jsem četl opakovaně:-)....ale copak proti českobudějovickému "pajdáku"?.-)) Kdopak se tam znelíbil?.-)


Nepřihlášený uživatel

#3767

2013-01-31 15:19

Je správné strašit komunistama.
Ano byla to neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až ...do penze, lidi neskutečně deptala.
Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dět...í již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí. A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.
Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.

Nepřihlášený uživatel

#3768 Re:

2013-01-31 15:27

#3767: -  

 Hezký pokus, soudruhu:-))) ... je evidentní, že jsme každý žili v jiné zemi, nebo vyznáváme jiné hodnoty...

A ano, je strávné strašit komunistama.

Nebylo by to nutné, pokud by pouze to, co píšete byla pravda. Ale ono se k tomu popravovalo, zavíralo, kradl se soukromý majetek, kolem hranic se natáhl ostnatý drát,...ale někteří měli i trabanta či dokonce žigulíka, někteří i toaletní papír a vložky...někteří někdy i banány. Rekreovali se na až na exotickém "Mácháči"...a všichni měli skoro stejnou mzdu. Chirurg jako výkopový dělník...i když, ten asi víc, protože byl ve straně...

Jo a taky se tu uplácelo, protože bez toho nebylo vůbec nic... 


Nepřihlášený uživatel

#3769 Re:

2013-01-31 15:30

#3767: -

Správně... A pak to šlo všechno doprdele. Naštěstí, protože vámi popsané perpetum mobile je samozřejmě dlouhodobě neudržitelné. Mrkněte se, jak v tom pokračují třeba na Kubě nebo v KLDR. Tam mají panečku blahobyt...

 


Nepřihlášený uživatel

#3770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle s

2013-01-31 15:38

#3766: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle stude

A o čem jsou veškeré protesty? Přece o přání nemít na kraji komunistku. S tím pak přímo souvisí, koho si tam přejete. Vím, že přání studentů asi pana Zimolu neovlivní, ale mě seriózně zajímalo, jestli se v jihočeské politice pohybuje někdo, kdo byl byl klidně i vhodnější než paní Baborová. Kdyby kdokoli přišel, že XY je schopný učitel, jeho studenti dosáhli těch a těch úspěchů apod., tak hurá, mám rozšířené obzory.

Vůbec nechci spekulovat o inteligenci dětí v závislosti na stranické příslušnosti rodičů (i když by to možná byl vtipný pavědecký výzkum). Musím vás však ujistit, že negativní názor na třeboňské gymnázium nemají nutně jen lidé duševně spjatí s komunismem. Je i hromada jiných, kteří komunisty nikdy nevolili a nesympatizují s nimi, ale nelíbí se jim politikaření na půdě školy. To musí být člověk nutně komunista, aby byl zhnusený nadávkami nejhrubšího zrna na adresu paní Baborové, které vyšly z pera jihočeských studentů? Počítám, že to paní Kohoutové žíly netrhá, ale představa, že vedu ústav s velmi špatnou pověstí, to ale taky není důvod k radosti. Nebo je jí jedno, že se na studenty a absolventy budou dívat jako na ty nedemokratické, tupé a sprosté fracky?

 


Nepřihlášený uživatel

#3771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství pod

2013-01-31 15:50

#3770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle s 

 :-) Opakuji...na tahu je pan Zimola, ne já...nebo studenti.... Ale narozdíl od Vás jsem přesvědčený, že každý se dá nahradit. Nebo myslíte, že soudružka Baborová ne??:-)

Nevím o čem mluvíte, já žádné nadávky z pera studentů nečetl. A s protesty by měl každý, kdo chce vstoupit do politiky, počítat....myslím, že na ně však p. Baborová vůbec nebyla připravená...

To rozhodnou rodiče budoucích případných studentů, jestli dají důvěru škole paní Kohoutové....myslím, že Váš názor je vlastně nepodstatný...

Jackilla

#3772 kde jste byli, když ve strakovce seděli StBáci

2013-01-31 16:02

Milí protestující, jste obětí manipulace, navíc ještě zesílené propagandou v ČT.

Odbornice na školství z řad KSČM je oproti činnosti bývalých komunistů a StBáků v polistopadových vládách a to zejména na postech vnitra a zahraničí, úplně nicotná. To se zametaly stopy, kšeftovalo se svazky, prodávaly se lustrační osvědčení těm největším grázlům, kteří stáli za skutečným lidským utrpením. Tahle vaše aktivita je úplně směšná, navíc brojíte proti odborníkovi na svém místě s jasným programem, místo toho chcete jen jinak barevného politika, který hrabe pod sebe a do stranické kasičky. ODS, ČSSD , KDU, TOP09 - to jsou strany, kde jsou nalezlí opravdoví komunisté, kteří neváhali převléknout kabát za účelem osobního prospěhu. Členové současné KSČM jsou idově věrni myšlence beztřídní společnosti, kde si budeme všichni rovni - ať už se jedná o utopii či sen, je to stále více, než hrabivost postkomunistických zlodějů v poslenckých lavicích. Teď zrovna ODS a ČSSD stopli kontrolu hospodaření regionálních politiků a státních podniků. Tyhle zmetky je potřeba vypakovat, ne odborníky. Vládnoucí garnitura vás ukrádá ročně o stamiliardy, dělá z vás otroky a vy místo revoluce tu házíte hnůj na solidní odborníky. Fuj!!! Největší fuj na ty učitele, co to zosnovali, hanba vám, nevzdělanci.

Nepřihlášený uživatel

#3773 Re: kde jste byli, když ve strakovce seděli StBáci

2013-01-31 16:09

#3772: Jackilla - kde jste byli, když ve strakovce seděli StBáci 

 Ne, soudruhu...je třeba vypráskat všechny bolševiky, komunisty i ty rozlezlé v politice a státní správě....Bývalí komunisté si rozparcelovali republiku, rozjeli korupci, zlodějny,...a věřte, že ani soudruh Filip není žádný chudý proletář...

Proto je takovou nadějí mladá generace....protože ty naše zklamaly...


Nepřihlášený uživatel

#3774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství

2013-01-31 19:52

#3771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství pod

Pan Zimola táhl, radním bude pan Vytiska... samozřejmě, teď to ještě není potvrzené. Takže s očekáváním nějaké šaškárny netrpělivě vyhlížím tah studentů. Rozhodně se necítím kompetentní jim kecat do čehokoli, ale štafetovou hladovkou už nikoho neosloví. Lidé se pobavili, pro pisálky to přestane být zajímavý téma, možná se zmíní, až bude okurková sezóna. Ani ty demostrace, kdy se sejde cca 60 lidí plus necelá stovka čumilů, to už taky není ono. Dumejte, študentíci, dumejte nad něčím působivějším.

Nadávek je plný internet, diskuze pod touhle peticí nebo peticí na podporu paní Baborové nevyjímaje.

Vím, že je můj názor nepodstatný. Ale nepřestává mi padat údivem spodní čelist, když vidím, jaký je zas a znova nával na podúrovňové školy. Bohužel je v této republice důležitý titul a ne dosažená úroveň vzdělání. Jen Pán Bůh s těmi, kdo přijdou do styku s hloupými absolventy těchto škol, ať už v pracovním procesu, na úřadě, ve škole, kdekoli.


Nepřihlášený uživatel

#3775 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-31 20:05

#3741: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Fakt miláčku? Ty jsi fakt už otravnej. Tvůj čas a čas studentů teprve nastane broučku.