Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle s

2013-01-31 15:38

#3766: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle stude

A o čem jsou veškeré protesty? Přece o přání nemít na kraji komunistku. S tím pak přímo souvisí, koho si tam přejete. Vím, že přání studentů asi pana Zimolu neovlivní, ale mě seriózně zajímalo, jestli se v jihočeské politice pohybuje někdo, kdo byl byl klidně i vhodnější než paní Baborová. Kdyby kdokoli přišel, že XY je schopný učitel, jeho studenti dosáhli těch a těch úspěchů apod., tak hurá, mám rozšířené obzory.

Vůbec nechci spekulovat o inteligenci dětí v závislosti na stranické příslušnosti rodičů (i když by to možná byl vtipný pavědecký výzkum). Musím vás však ujistit, že negativní názor na třeboňské gymnázium nemají nutně jen lidé duševně spjatí s komunismem. Je i hromada jiných, kteří komunisty nikdy nevolili a nesympatizují s nimi, ale nelíbí se jim politikaření na půdě školy. To musí být člověk nutně komunista, aby byl zhnusený nadávkami nejhrubšího zrna na adresu paní Baborové, které vyšly z pera jihočeských studentů? Počítám, že to paní Kohoutové žíly netrhá, ale představa, že vedu ústav s velmi špatnou pověstí, to ale taky není důvod k radosti. Nebo je jí jedno, že se na studenty a absolventy budou dívat jako na ty nedemokratické, tupé a sprosté fracky?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství pod

2013-01-31 15:50:33

#3770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo má teda resortu školství podle s 

 :-) Opakuji...na tahu je pan Zimola, ne já...nebo studenti.... Ale narozdíl od Vás jsem přesvědčený, že každý se dá nahradit. Nebo myslíte, že soudružka Baborová ne??:-)

Nevím o čem mluvíte, já žádné nadávky z pera studentů nečetl. A s protesty by měl každý, kdo chce vstoupit do politiky, počítat....myslím, že na ně však p. Baborová vůbec nebyla připravená...

To rozhodnou rodiče budoucích případných studentů, jestli dají důvěru škole paní Kohoutové....myslím, že Váš názor je vlastně nepodstatný...