Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Zbohatlík, který byl před tím outsider

#3889 Re: Kdo to asi podepisuje? A kdo asi sepisuje pod jménem Nejsem Idiot tyhle žvásty?

2013-02-06 11:52

#3887: Nejsem Idiot - Kdo to asi podepisuje?

Stále se zde opakují výzvy ke slušnosti. Kupodivu za neslušnost tito vyzývatelé sice považují některé nesalonní označení jiných diskutujících (mohlo by se říci také nadávky, i když například slovo "blbec" nemusí zrovna v této souvislosti být nadávka, ale jen přiléhavé pojmenování, odpovídající skutečnosti), zato NIKDY se za sprostotu nepovažuje drzá primitivní komunistická lež a demagogie, urážející elementární myšlení druhých, duševní sprostota a vlastně "chcaní na nohy", které říká druhým diskutujícím : "vy blbečkové, vám je možné beztrestně nakecat cokoliv, vy máte právo jen držet hubu ....". V této souvislosti bych rád věděl, jak "slušně" označit něco, co se podepsalo "Nejsem Idiot". Za všechny návrhy děkuji předem.

Tomuto idiotovi (bezpochyby komunistickému) jménem "Nejsem Idiot" bych jen připomněl, že já se mohu hrdě počítat mezi jeho kategorii "předrevolučních outsiderů" a "zbohatlíků" zároveň (přesto jsem podepsal jen jednou, nejsem jako bolševici, kteří na stranický příkaz podepisovali na podporu baby Baborové několikrát). Na rozdíl od takových idiotů jako je on, skučících o dnešní "bídě" a "nezaměstnaných" ve frontě před úřady práce se mám naprosto výborně, s "předrevoluční" existencí zcela nesrovatelně, ač někdejší "outsider" se nezaměstannosti věru nebojím. Jestli on patřil k těm "předrevolučním schopným", tak ať si to dnes pěkně vyžere, přeji mu z celého srdce, ať ukáže ty své "předrevoluční schopnosti" i dnes, kdy je mu rudá knížka dobrá tak leda k nouzovému použití v případě, že se přežral třešní.

A jeho sprostota, se kterou chce pamětníkům zde blábolit, jak to bylo "lepší" jen svědčí o oprávněnosti naší snahy poslat bolševickou babu Baborovou a podobné stvůry tam, kam patří. Bolševická "lstivost" obsadit školství svými kreaturami, sprostými lháři a demagogy, aby mohli oblbnout mladé, když pamětníci se takovýmto blbečkům jako "Nejsem Idiot" leda vysmějí, je opravdu velmi průhledná a svědčí o primitivnosti komunistického myšlení a politiky.

Když se smrdutý tchoř dostane, byť "demokratickou" cestou, do kurníku, zodpovědný hospodář ho musí, právě v zájmu té "demokracie", vypráskat. Což se stalo soudružce Baborové a doufám se stane i dalším smrdutým tchořům. Nic víc a nic méně.

Odpovědi

Nejsem idiot

#3906 Re: Re: Kdo to asi podepisuje? A kdo asi sepisuje pod jménem Nejsem Idiot tyhle žvásty?

2013-02-07 17:37:59

#3889: Zbohatlík, který byl před tím outsider - Re: Kdo to asi podepisuje? A kdo asi sepisuje pod jménem Nejsem Idiot tyhle žvásty?

No, tak vidíte, jak jste se hezky "odkopal" - platí na vás dokonce 2 varianty ze 3. Já jsem nikde neřekl, že se mám špatně, ale líp než dřív 100% ne. Ono to milý chytráčku 1) není jen o penězích a za 2) sleduju, jak se mají lidé kolem, a není mi to lhostejné - a přiznejte si i vy, prostě dříve se měla většina lidí mnohem lépe. Pracovat byla povinnost, dostat za práci zaplaceno jistota, a nestávalo se, že tu a tam někdo umřel hlady, venku na mrazu, a nebo proto, že nemá na léky. A tím celou diskuzi s vámi končím, neboť vidím, že jste nejspíš další z namodralých (ev. Top 09) asociálů, kterým se dnešní poměry náramně líbí a vyhovují...