Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3892

2013-02-06 12:45

Soudruzi, stále mi nikdo nezodpověděl mé dvě velmi jednoduché otázky, přestože další várky demagogie jste tu naházeli na několik stránek:-))
Takže opakovaně prosím o odpověď:

Proč k nám neutíkali houfně z kapitalistických zemí lidé, když tu byl takový ráj na zemi?

Proč u nás byla prokazatelně nižší životní úroveň i technická zaostalost, když jsme byli tak úžasně řízenou zemí?

Děkuji, těším se na zajímavé počteníčko:-)

Odpovědi

MIP

#3894 Diskuse po komunisticku: já o voze, komouš o koze

2013-02-06 13:32:19

#3892: -

Zde se, pane, odpovědi věru nedočkáte. Komunistického primitiva naučili na stranickém školení, že na jakoukoliv otázku se odpovídá převedením diskuse na jiné téma (podle starého vzoru o "bití černochů v Americe"). Všimněte si laskavě, že na jakoukoliv. neboť není možné nechat na něčem tak inteligentním, jako je běžný stoupenec KSČ(M), aby posoudil, jestli nejde náhodou o otázku na kterou má strana vhodnou odpověď..... A tak tu také soudruzi diskutují. Diskutují stylem rozhrkaného bolševického kolovrátku. I když jde o hlavičky naprosto duté, vejde se do nich pramálo. Takže je na školení pracně naučili a oni dnes melou kolem dokola: nezaměstnaní a bezdomovci, uznání výsledku voleb, uštvání dobrého člověka, blbí študentíci z Třeboně,co nic nepamatují.... A s tím vystačí celou diskusi, bez ohledu na argumenty protivníků. Také já se těšil, že mi odpoví, třeba na triviální otázku, jak ta hodná soudružka Baborová, co byla odjakživa (a zvláště dnes) ostře proti zatahování politiky do škol se s tím jako členka Jakešovy KSČ vyrovnávala před Listopadem, kdy musela plnit usnesení ÚV o práci komunistů ve školství, nebo obecnější otázku, jak se tito ochránci "uštvaných" Baborových zastávali tisíců a desetitisíců komunisty (včetně členky Baborové) doslova denně štvaných nestraníků taktéž před Listopadem.... Místo toho nám tu nějaký blbec (komunistický) blábolí o tom, kolik let byl nějaký zazobaný architekt členem komunistické strany (a ještě na Západě, kde o výdobytcích reálného socialismu věděl tolik, jako malý Hurvínek).Snad tím srovnáním chtěl říci, že soudružka Baborová je druhý Komenský.... takže něco pro zasmání z něj přece vypadlo. Těšte se na počteníčko, ale konkrétní odpovědi (jak říkával soudruh Husák: "Kongrétně, súdruhovia, kongrétně ....) na své otázky se nedočkáte. Ne od komoušů.


Nepřihlášený uživatel

#4193 Re:

2013-02-26 12:01:29

#3892: -

Ja nejsem sice zadny soudruh ale co tady davate za otazky to vi kazdy prumerni clovek ale jsem clovek ktery vi co je demokracie tak se Vam snazim odpovedet.

1) Proc knam neutikali z kapitalistickych zemi no proto ze Ti bohaty by prisli o majetek a Ty chudi jsem nepousteli.

2) Proc u nas byla nisi uroven to teda nebyla jestli hodnotite ze driv se bralo malo a dnes berete vic,driv jste si mohli koupit skoro cokoli a dnes vubec nic tekze nezalezi jaka je zivotni uroven ale zalezi co si za to muzete koupit a technicka zaostalost to mu co rikate se musim jenom protoze byla mezi nelpsima statama.

Pamatujte si ze lez ma kratke nohy.