Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

demokrat

#505 Re: Nesouhlas s petici.

2013-02-06 13:04

#301: Antiklaus - Nesouhlas s petici.

K tomu "uměle vyrobenému" fašistovi:Jeho žena při rozhovoru pro rakouský tisk prozradila svůj vztah k nacistům,taky,že její otec byl vysoký důstojník fašistické armády a měl na starosti výcvik jednotek SS!!!Ten váš "pravdoláskař", když toto vyšlo najevo,jen prohlásil "No,můj tchán měl trochu divnou minulost".
A o kladném vztahu paní Schwarzenbergové se psalo i v německých a bavorských novinách,jen v Čechách se to podsouvalo jako lež a urážka!!!

Odpovědi

P.Eichler

#506 Re: Re: Nesouhlas s petici.

2013-02-06 13:23:44

#505: demokrat - Re: Nesouhlas s petici.

Prosím můžete mi objasnit jaký paní Schwarzenbergová měla vzah k nacistům ať už kladný nebo záporný když se narodila r. 1940 ? Děkuji předem za podrobnou a vyčerpávající odověď.

Její otec ať už byl cokoli, přece jen to byl její otec. To, že k němu měla vztah je přirozené. Mnohem přirozenější než např."láska ke srtane" nebo "láska k Sovětskému svazu" Vyčítá snad někdo některému z vás (myšleno všeobecně a tedy to osobně neberte), že snad jehoo rodiče donášeli na své sourozence a spolupracovníky ? Nebo vám někdo vyčíté, že jeho otec se cvičil na mlácení civilních obyvatel v jednotkách Lidových milicí ?

I Miloš Zeman se za toto omluvil. I když tak jaksi neochotně a po svém. Jo Blesk psal, že se píše.... tak to bude pravda.

Voláte neustále po jakémsi respektování, ale sami nerespektujete vůbec nic.