Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

Majka

#530 Re: Žumpa

2013-02-08 09:25

#529: Fr - Žumpa

Jestli jste aspoň trochu objektivní, musíte uznat že nenávist srší z obou stran. Zavítala jsem sem po delší době, na svůj příspěvek jsem se dočkala odpovědi že lžu a všechno je jinak než jsem zažila.No, nic nového to samosebou není, od zfanatizovaných pravičáků nic jiného nelze čekat,jen okamžitý útok, tak mě to v nejmenším nepřekvapuje. Zdůrazňuji od ZFANATIZOVANÝCH.Jsou samozřejmě i slušní příznivci pravice,se kterými je možné se bavit normálně,ale nejsou zde.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#531 Re: Re: Žumpa

2013-02-08 09:56:20

#530: Majka - Re: Žumpa

Vážená, myslím si, že nejsem žádný zfanatizovaný pravičák, ale mám dojem, že jste žila v jiné době a na jiném místě než já. Pokud uvádíte ve svém původním příspěvku, že učíme děti nesmysly, že komunisti neuměli vyrobit ani toaletní papír, tak já své děti nic takového učit nemusela, ony to samy zažily. A klidně Vám to potvrdí. To si fakt myslíte, že nám neslouží paměť? Já myslím, že nikdo na Vás neútočil, ale všichni psali, a to si myslím, že docela slušně, jak to zažili oni. Jestli se na téhle diskuzi projevoval vulgárně, tak to podle mého názoru byli spíše levicově zaměření lidé /viz příspěvky Zuzky a dalších/.

P.Eichler

#535 Re: Re: Žumpa

2013-02-08 14:09:49

#530: Majka - Re: Žumpa

"No, nic nového to samosebou není, od zfanatizovaných pravičáků..." ???????????????????

Prosím mohla byste být konkrétní ? Já stále nemohu nikde a to ani v jiných diskusích najít příspěvek typu: "Já jsem ten zfanatizovaný pravičák a všechny vás sežeru".

Naopak není problém najít spoustu příspěvků kde se nějakým údajným pravičákům vyhrožuje kriminály a šibenicemi.

Prosím zkuste být konkrétní. Předem děkuji.