Zachraňte kulturu 2013

Quoted post

Jirka

#457 Kulturní fronta

2013-02-17 18:26

Pročítal jsem si zdejší příspěvky, z nichž některé jsou opravdu zajímavé nebo jsou minimálně k zamyšlení. Nepřekvapuje mě distanc některých protestujících umělců psaný na těchto stránkách od Hřebejka a jemu podobných nekulturních činovníků kultury, kteří stáli za Karlem Schwarzenbegem a ponižovali voliče Miloše Zemana před volbami i po prohraných volbách. Domníval jsem se však, že se tito umělci, kteří nechtějí mít s Karlovou "kulturní frontou" nic společného, budou od Hřebejka, Menzela, Mádla a jim podobných na demonstraci veřejně, zřetelně a jasně distancovat, že odsoudí jejich chování a případně se těm rudým a hnědým prasatům, potomkům nevolníků, sockám, lůze, venkovanům, vidlákům, lidem s nižším IQ či nemakčenkům za slušné umělce omluví. Bohužel se tak nestalo. A tak jediným človekěm z kultury, který toto jednání Karlovy "kulturní fronty" odsoudil, zůstává F.R.Čech. Ti ostatní jsou buď zbabělí, nebo hrají "mrtvé brouky." Všichni se tak řadí do jednoho pytle.

Odpovědi

Černý Berka

#463 Re: Kulturní fronta

2013-02-18 13:44:11

#457: Jirka - Kulturní fronta

Já zapamatovati si sofort zwei. F.R.Č. v TV prohlásiti, že mu mněl volati I. Vyskočil, že by mněl vyříditi Miloschovi, že nejsme alle všichni kreténi. To já něbendě podepisovati. Já nebýti takové prefíkané, abych se voliti. Ja demonstrovati, co ma česka volitschka z Luzerna se mnou dělati.