Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4088 Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých

2013-02-20 14:20

#4085: - Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých org

A jaká kvalifikace je tedy dostačující pro radní pro školství? Já zas pociťuji velmi silnou skepsi vůči odborníkům z oblasti managementu nebo takovýho toho neurčitýho čehosi, kdy odborný znalosti nemají, ale řídit by snad měli umět a mají "manažerský dovednosti". A politický přesvědčení, barva pleti, pravorukost nebo levorukost či sexuální orientace pro mě nejsou při hledání vhodnýho člověka směrodatný. Kdyby leželo obsazení postu radní pro školství na mých bedrech, tak asi taky sáhnu po někom, kdo má se školstvím něco společnýho, zvláště pokud mi nebudou známy výtky na kvalitu práce dotyčný osoby.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločinec

2013-02-20 15:21:41

#4088: - Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých 

Chtěl jsem tím jen říct, že pro mne argument, že je soudružka Baborová kvalifikovanější, protože je učitelkou ZŠ, neplatí...nic víc.

Tím netvrdím, že by nemohla zastávat tuto funkci odborně zdatně. Ale naopak není vůbec jisté, že by tuto funkci zvládla lépe, jen proto, že učí celý život na ZŠ. Navíc si nemyslím, že je jedinou a nenahraditelnou....učitelů, kteří nemají kontroverzní minulost ( a dokonce i současnost:-), máme dost, ne? Pan Zimola jistě některého takového, jakožto bývalý pedagog, zná také... 

Nicméně, její politická angažovanost je pro mne, pro tuto funkci, nepřekonatelným hendykepem. Z morálního a historického povědomí, si nepřeji, aby mé děti vychovávali komunisté....