Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#159 Re: Re:

2013-02-21 18:23

#157: Lu. - Re:

na skype nejdeš :-) ?? Určitě by ti to rády vysvětlili i mí dvojčátka a o rok starší holčina - kdy na všechny pobírám (a pozdě) jeden příspěvek. On ti i můj manžel může vysvětlit, že 20 ani 25tis na takovou domáctost nestačí... tudíž ty by jsi v mojí situaci měla pendrek... Tedy tři hladový... Studuju, pracuju. Ano stěžuju si, my si na hlavu "stát" (jsem matka a vulgarismy nepoužívám na rozdíl od někoho), proto ta diskuse...

Odpovědi

Lu.

#164 Re: Re: Re:

2013-02-21 19:16:08

#159: - Re: Re:

Nechápu, proč by mi měly tvoje děti vysvětlovat, proč jste na tom špatně... A také nechápu, proč, když jste neměli dostatečné příjmy, přišlo další těhotenství. Prostě sorry, ale fakt mi toto uniká. Na druhou stranu: pokud já bych byl v situaci, že nedokážu dosatečně zabezpečit svou rodinu jedním zaměstnáním, dělal bych vše proto, abych měl zaměstnání dvě nebo klidně tři - a řeknu tajemství: vedle zaměstnání dělám i na ŽL (a ani bych nemusel, ale protože chci domek, tak makám, co to jde, protože vím, že brečením ani hulákáním, že ten stát mi hází klacky pod nohy, se ten domek nepostaví). To samé bych dělal, pokud by měla moje rodina strádat. Na soc. pojištění měsíčně odvádím několikanásobek tvého rod. příspěvku - a brečím, že mě stát obírá nebo že kvůli takovým odvodů živím i jiné? Nikoliv. Takže jak jsem psal výše: každý svého "štěstí", nebo spíš osudu, strůjcem.