MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#101526 Tedy za předpokladu, že nemá dokumentární film jako Kačenka Z ..... :-)

2017-01-22 19:20

Není jen na okrasu. Z Ivanky Trumpové může být nejvlivnější první dcera v dějinách USA

Podobnost Trumpety a Ovara je opravdu zarážející......


Nepřihlášený uživatel

#101527 Ano Donald Trump je lhářem. Co s tím Amerika udělá, lháře přece nesnáší? Při slibu měl ruku.....

2017-01-22 19:32

....na bibli své matky a neuběhlo od té doby ani 48 hodin a už lže. 

Systém městské hromadné dopravy v pátek před inaugurací zaznamenal 193 tisíc cestujících. V sobotu, den protestů, dokonce 275 tisíc. U Obamovy inaugurace v roce 2009 jelo metrem 513 tisíc lidí. 

nyní 22.1.2017 

včerejší demonstrace

inaugurace

Jeho voliči si ovšem na jeho lhaní zvykli, žíjí ve zvráceném světě kremeslké propagandy a blábolů Donalda Trumpa, kdy jeho lži považují za pravdu, podobně jako část voličů Miloše Zemana. Když jim ovšem doma zalžou děti, tak je zmalují, jak stará Zemanová Miloše a dodnes si to Miloš jak mu soudružka "malovala po zadku a zádech vařečkou speciálně k tomu určenou" a jak je mu to "ještě dnes ku prospěchu".   


Nepřihlášený uživatel

#101528 Miloš Zeaman do ČNB poslal svědomítého soudruha....

2017-01-22 19:39

Jiří Rusnok: Ztráty kvůli intervencím? Centrální banka tu není od toho, aby vytvářela zisk

  • Česká národní banka hodlá dodržet "tvrdý" závazek a neukončit intervence dřív než ve druhém čtvrtletí roku.
  • Exportéři jsou prý na posílení koruny připraveni. ČNB je ale v případě velkého posílení koruny nenechá na holičkách a zasáhne.
  • ČNB zpřísňuje hypotéky. Chce to prosadit i do zákona.

......získ ČNB opravdu po dalších 10-15 let hrozit opravdu nebude. Pokud se koruna "zhoupne" na 23,-/euro, bude to jen v intervenovaných 800 mld. ztráta 120 mld. a to nepříjemně reálná, zmízí devizové rezervy z ČNB kamsi do zahraničí. Pokud by se koruna zhoupla na 20,- /euro a i to se klidně krátkodobě stát může, bude ztráta 200 mld. a tedy získu ČNB se již nejspíš soudruh Rusnok při mentálním zdraví nedočká, neboť z toho by se ČNB vzpamatovávala 30 let, ale kvůli zisku tu ČNB opravdu není, to má soudruh Rusnok naprostou pravdu :-) to na ultrakomunistické VŠE v marx-leninské politické ekonomii pochopil dokonale :-/, jen poněkud zapomněl, že mu taky říkali, že nemůže generovat ztrátu, která ohrožuje bankovní systém. 


Nepřihlášený uživatel

#101529 Trumpeta ale není ovládaný z Kremlu, tak to ani náhodou, on to má od přirození....

2017-01-22 19:48

Výňatky z Trumpova rozhovoru ještě zesílilo prohlášení mluvčího Kremlu Dmitrije Peskova, jež se rychle přes státní tiskovou agenturu TASS rozšířilo do médií všech koutů Ruska. „NATO je skutečně pozůstatkem (minulosti) a my s tím souhlasíme. Dlouho už říkáme náš názor na tuto organizaci,“ řekl Peskov s tím, že postoj Kremlu je jasný: „systémovým cílem NATO je konfrontace“

Da, Da! Moskva přitakává v reakci na Trumpovu třaskavou kritiku NATO

P.S. Mimochodem TASS je Tisková Agentura Sovětskovo sojůza, neb dnes už není Ruská federace, ale opět Sovětskyj sojůz, neb Vláďa Iljič Putin nenechal přejmenovat jen státní tiskovou agenturu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101530 Telefon bez tlačítek, auto na baterky, přistávání rakety na plošinu na moři nebo hyperloop.....

2017-01-22 20:55

to vše vypadalo jako naprostá hovadiny a přesto je to Amerika, nikoliv prolhaný afektovaný člověk, zneužívající důvěry američanů a vytvářející v nich pocit nespokojenosti, závisti a zloby. 

Do tří let zkušební hyperloop a pak už to půjde rychle, odhaduje šéf HTT

 


Nepřihlášený uživatel

#101531 Pokud Ford zmaří investici v objemu 1,6 mld. dolarů

2017-01-22 21:10

.....a mělo by se to týkat aut za 500 000,- korun, tedy s 35 % přirážkou za 650 000,- korun, celkově je to zmaření v objemu 230 000 aut.  

Problém celé věci je, že se prostě jedná tak jako tak o zmařených 1,6 mld. dolarů, které logicky nezaplatí Trumpeta, ale samozřejmě Američané. 

Jestli se jim to za 4 roky jeho volebního období vrátí, resp. jestli se jim to vrátí vůbec někdy, je docela vážná otázka, neb to auto tak jako tak nebude stát původně plánovaných 500 000,- ale nově 675 000,-, snad kdyby to Trumpeta zadotoval ze státního rozpočtu, tak to leda :-). 

Foxconn chce v USA postavit továrnu za sedm miliard dolarů

Největší světový výrobce elektroniky Foxconn hodlá v USA postavit továrnu na obrazovky za více než 7 miliard dolarů (177 miliard korun). V neděli to řekl šéf Foxconnu Terry Gou, informovala agentura Reuters.


Nepřihlášený uživatel

#101532 americký Ovčáček se činí :-), podobnost opravdu čistě náhodnou - velmi ranném stádiu :-)

2017-01-22 21:21

Bílý dům je teprve v časné fázi jednání o realizaci záměru prezidenta Donalda Trumpa přestěhovat velvyslanectví USA v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma, což by vyvolalo hněv v arabském světě. "Nacházíme se ve velmi raném stádiu diskusí o této věci," vyjádřil se v neděli mluvčí Bílého domu Sean Spicer. Spicerovo prohlášení přišlo krátce před ohlášeným večerním telefonickým rozhovorem mezi Trumpem a izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem

....kdybychom to neznali od Miloše s Ovčáčkem, mohlo by nám to připadat "nepochopitelné" a "podivné", takto je to vlastně "naprosto normální". 

Můžeme už dnes řící, jaké tweety přijdou, na koho bude americký ovčáček útočit a je naprosto jasné, že "washingtonská kavárna" už včera vznikla, to byly ti lidé včera na demonstraci, co "nebyli volit". 

Problém s Trumpem a jeho Ovčáčkem je ale daleko horší, než se Zemanem a jeho Ovčáčkem, neboť Zeman nemá absolutně žádnou exekutivní odpovědnost, může žvanit naprosto libovolné hovadiny, je vlastně úplně jedno, premíér, když jej někdo na toho blba zeptá v zahraničí, tak řekne, že odpovědnost nese on, ať si ho nevšímají. 

Toto ale v USA nelze, Trump minimálně nesmí škodit, to už by totiž při jeho exekutivní moci bylo poznat a to vypadá jako velmi vážný problém pro Donalda Trumpa, neboť si evidentně lhaní nedokáže odpustit ani po složení slibu. 


Nepřihlášený uživatel

#101533

2017-01-22 21:29

"Starej Trumpeta nám může..."


Nepřihlášený uživatel

#101534

2017-01-22 21:31

Kde viděl Donald ty miliony? Tribune je plná k prasknutí a to je speciálně určené místo pro procházku před "obdivovateli". 

Ovčáček v akci? 

"K Trumpovým rozhořčeným komentářům se poté přidal také mluvčí Bílého domu Sean Spicer. "Byl to největší počet diváků, který sledoval inauguraci. A to jak osobně, tak po celé zeměkouli," uvedl v sobotu Spicer v prohlášení. "Snahy snížit nadšení ohledně inaugurace jsou špatné a ostudné," dodal."


Nepřihlášený uživatel

#101535 americký Mynář se také činí....

2017-01-22 21:36

Šéf prezidentské kanceláře Priebus v neděli obvinil sdělovací prostředky ze snahy zbavit Trumpa legitimity a slíbil, že bude proti takovému druhu zpravodajství bojovat "zuby nehty". Média od prvního dne hovoří o delegitimizaci voleb, tvrdil Priebus v rozhovoru v pořadu televize Fox News. "Nebudeme jen tak sedět a přijímat to," upozornil. 

.....a také už dnes je možné odhadnout, jak to bude pokračovat. Že se velmi pravděpodobně zjistí, že je nedůvěryhodnou osobou s velmi podivnými styky s ruskou ambasádou. Bylo by div, kdyby tomu tak nebylo. 


Nepřihlášený uživatel

#101536 Donald se už za něco někdy omluvil? Nebyla to spíše omluva ve stylu Miloše.....

2017-01-22 21:40

.....že to psaly Putinovy listy a ty musí mít pravdu? 

"Britská premiérka Theresa Mayová podle svých slov pro BBC nemá strach říct Donaldu Trumpovi, že některé jeho výroky jsou nepřijatelné. Uvedla to v reakci na masivní protesty žen. Mayová se s Trumpem má sejít příští týden. "Už dříve jsem řekla, že některé komentáře Donalda Trumpa ve vztahu k ženám jsou nepřijatelné, za některé se on sám omlouval," řekla BBC. Připomněla, že nejsilnějším důkazem o roli mužů a žen bude právě fakt, že ona sama je premiérkou. "Pokaždé, když shledám něco nepřijatelným, nebudu mít strach to Donaldu Trumpovi říct," dodala."

I zde se dá ohdadnout, jak to bude pokračovat. Zpochybňováním morálních a kulturních hodnot a vršením dalších lží Donalda Trumpa. 


Nepřihlášený uživatel

#101537 Věci jsou opravdu vážné.....

2017-01-22 21:42

"Na otázku ohledně populistických politických vůdců, kteří nyní vystupují do popředí ve Spojených státech a v Evropě, papež varoval před hledáním spasitele v době krize. Adolf Hitler byl v Německu ve 30. letech "zvolen lidem a pak lid zničil", uvedl. Zalitoval také, že v době krize "máme tendenci hledat spasitele, který by nám vrátil identitu, a chráníme se před ostatními lidmi zdmi a ploty z ostnatých drátů"."


Nepřihlášený uživatel

#101538 Re:

2017-01-22 21:49

#101533: -  

 Kdyby to šlo spláchnout, že je to jen trumpeta, bylo by to super, ale z toho, co tu předvedl a předvádí Miloš Zeman je zřejmé, že věci teprve přijdou, byť to v Americe má, zdá se, zatím daleko větší rychlost. 

Napadání medií, lhaní, velká protestní demonstrace po celých Spojených státech, americký Ovčáček okamžitě přiravený lhát za svého "vůdce", stejně tak americký Mynář, americká Kačenka a její přitel i to jsme tu už zažili, whashingtonská kavárna těch "co nechodí volit", rudá kravata, na které zatím chyběly žluté srp a kladivo, .....

Je to jak přes kopírák, má to asi stejný zdroj. V každém případě můžeme našim přátelům do USA napsat, jak to bude pokračovat, už dnes v CIA přišlo zpochybňování hodnot či minimálně "zapomenutí" na hodnoty u zdi těch, kdož zemřeli ve službě a zároveň došlo k napadání medií. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101539

2017-01-22 23:32

server SPD:

Letošní rok bude v Evropě rokem patriotů! Na tiskovou konferenci naší evropské frakce ENF v čele s Marine Le Pen v německém Koblencu se akreditovalo rekordních 364 novinářů z celého světa včetně novinářů z Japonska a USA. Česká média však na místě zcela chyběla a jako obvykle lžou, zamlčují nebo neví - takže například Babišův server Idnes, ČT24, Tv Nova a Tv Prima "zapomněli" zmínit, že na konferenci měli Češi své zástupce (naše hnutí SPD) a Bakalovy Hospodářské noviny přímo napsaly, že na konferenci žádný český zástupce nebyl. Co na to říct? Nemá cenu sledovat taková média, je to ztráta času, jsou to FAKE NEWS (podvodné zprávy), jak správně říká Donald Trump.

Tiskové konference ze zůčastnili předsedové největších evropských parlamentních vlasteneckých stran v čele s Marine Le Pen (francouzká Národní Fronta), Tomio Okamura (SPD),Geert Wilders (holandská Strana pro Svobodu), Frauke Petry (AfD), Matteo Salvini (Lega Norde), Harald Vilimsky (rakouská FPO) a další - všichni jsme spolu za svobodnou, spravedlivou, demokratickou a prosperující Evropu!

Hlavním tématem konference s názvem „Svoboda pro Evropu“ je spolupráce národních států v roce 2017. Evropské národy musí mít právo sami rozhodovat o své budoucnosti, bez diktátu Bruselu. Budoucnost vidíme v úzké spolupráci suverénních evropských zemí. Prosazujeme přímou demokracii a samozřejmě odmítáme islamizaci Evropy a legalizaci nelegálních migrantů z afrických a arabských zemí. Prosazujeme bezpečnou, spravedlivou, demokratickou a prosperující Evropu!


Nepřihlášený uživatel

#101540 Jestli někoho pobaví prohlášení "Věřte mi. Jsem opravdu dobrý", tak bych řekl.....

2017-01-23 08:35

Konkrétně stížnosti na americký Senát, že pomalu projednává jeho vládní nominace. Útoky na americká média, která se podle něj snaží podrýt jeho autoritu a vítězství ve volbách, i na další kritiky, kteří údajně pochybují o tom, zda zvládne svoji funkci. “Věřte mi. Jsem opravdu dobrý,” prohlásil Trump v sobotu před pracovníky CIA. 

....jsou to právě agenti CIA, neboť těm je z obou vět naprosto zřejmé, že před nimi stojí velmi nejistý člověk. A prototože je nejistý, bude dělat spoustu nesmyslů, to je zřejmé především agentům CIA a je to zřejmé z prvních lží po složení slibu.  


Nepřihlášený uživatel

#101541 Re:

2017-01-23 08:45

#101539: -  

 A ducha Adolfa Hitlera tohot jste také vyvolávali?


Nepřihlášený uživatel

#101542 Re: Ano Donald Trump je lhářem. Co s tím Amerika udělá, lháře přece nesnáší? Při slibu měl ruku....

2017-01-23 09:52

#101527: - Ano Donald Trump je lhářem. Co s tím Amerika udělá, lháře přece nesnáší? Při slibu měl ruku..... 

 Lhaní Donalda Trumpa splývá s "americkým lidem"?  Jeho voliči mu snad budou jeho lhaní tolerovat i potom, co měl ruku na bibli a složil slib? 

Srovnávat Trumpa s Hitlerem? Nesmysl. Doba se změnila. Čelí masivním protestům

Na otázku ohledně populistických politických vůdců, kteří nyní vystupují do popředí ve Spojených státech a v Evropě, papež varoval před hledáním spasitele v době krize. Adolf Hitler byl v Německu ve 30. letech "zvolen lidem a pak lid zničil", uvedl. Zalitoval také, že v době krize "máme tendenci hledat spasitele, který by nám vrátil identitu, a chráníme se před ostatními lidmi zdmi a ploty z ostnatých drátů".

 


Nepřihlášený uživatel

#101543 Tohle je Amerika a ne afektovaný bloňďák s pusou do tvaru .......

2017-01-23 10:40

....z které navíc vypadávají exkrementy - lži.  

Vymysleli přípravek, který až pětkrát prodlouží trvanlivost ovoce a zeleniny


Nepřihlášený uživatel

#101544 Je to takové technicistní, bez morálky, kultury, bez hlubšího smyslu.....

2017-01-23 10:44

Klaus: Že bych si založil stranu Vašíka a čekal, že přeorám republiku? Tak vysoké sebevědomí nemám

.....ale na druhou stranu, je to neskonale lepší, než ty bláboly, které píše do novinek, tam je mnohdy nejen záměrně manipulativní, ale dokonce i rasistický. Je to možná, že nadbíhá, zjistil si, že to čtenáři novinek "rádi čtou". 


Nepřihlášený uživatel

#101545 To přece není něco, co bychom neznali, nezažili.....

2017-01-23 11:37

Viceprezident zkrachovalé První česko-ruské banky je ve vazbě. Podle Rusů z ní vyvedl miliardy

....prostě standardní způsob "podnikání" v post bolševických zemích. 


Nepřihlášený uživatel

#101546 I tohle je Amerika.....

2017-01-23 11:42

Reportáž: Začátek festivalu Sundance zastřela Trumpova inaugurace, nejen filmaři šli protestovat



  • Americký filmový festival Sundance se o víkendu nesl ve znamení inaugurace Donalda Trumpa.
  • V ulicích byly tisíce protestujících.
  • Pochod za ženská práva se týkal především obav z pošlapávání práv všech těch, za něž festival Sundance odjakživa bojoval.

Nepřihlášený uživatel

#101547 Je to vážné......

2017-01-23 11:56

 

Milionový pochod za ženská práva vznikl v hlavě šedesátileté důchodkyně


Nepřihlášený uživatel

#101548 Země začíná připomínat Rusko a to čím dál víc.....

2017-01-23 12:05

Kdy doženeme Německo? Jak se liší polistopadové vize a realita

....z velké části i proto, že na Hradě sedí velmi pravděpodobný prolhaný ruský trotl s partou velmi pravdpěodobných kremeslkých agentů. To samozřejmě nemůže přispět k vyšší produktivitě a už vůbec ne k důvěře stabilních investorů, Zeman se jeho lhaním snaží vytvořit prostor pro "investory" z Číny, Ruska a dalších totalitních zemích, kteří ale nepřinášejí vyšší produktivity, lepším managementem nebo nové technologie, nemají to odkud brát, chtějí je technologie naopak především ukrást. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Jednou větou by se to dalo shrnout, je to tady jak za Gottwalda nebo Gusty Hásáka.

Každý den musí vláda, business a mravní a kulturní občané trnout, co soudruh Miloš Zeman s jeho partou zase vyvedou, jaké lži Zeman navrší a koho tedy ze slušných investorů odradí od toho, cokoliv v ČR dělat a koho přiměje z ČR své investice stáhnout nebo je extra chránit či ošetřovat, tedy generovat zbytečné náklady. 


Nepřihlášený uživatel

#101549 Opravdu to začíná vypadat, že Chovanec cosi "dluží" Zemanovi a tedy Kremlu......

2017-01-23 12:23

.....neboť přebírá kremelskou agendu a snaží se jí prosazovat ve vládě České republiky. 

Výrok Chovance o brexitu byl hloupý, míní čeští europoslanci

Chovanec to řekl v neděli v diskusním pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Podle Teličky byl Chovancův komentář hloupý. Ježek pochybuje, že by Česká republika dokázala vyjednat lepší podmínky než Francie nebo Německo.

„Dělá přesně to, před čím jednotlivé členské státy varují, tedy štěpení Evropské unie ještě před jednáním,“ komentoval Chovancův nápad Telička, který se minulý týden stal místopředsedou Evropského parlamentu. „Není nic kontraproduktivnějšího z hlediska celkové atmosféry v Evropské unii i z hlediska postavení České republiky v těchto jednáních a možnosti prosazovat svá témata do těchto jednání než takovýhle, s prominutím, hloupý komentář,“ uvedl Telička.

 


Nepřihlášený uživatel

#101550 Re: Ano Donald Trump je lhářem. Co s tím Amerika udělá, lháře přece nesnáší? Při slibu měl ruku....

2017-01-23 12:32

#101527: - Ano Donald Trump je lhářem. Co s tím Amerika udělá, lháře přece nesnáší? Při slibu měl ruku..... 

 Miloš Zeman, Ovčáček a Mynář ve velkém světě? To by byla velmi smutná zpráva pro Zemi. 

Bílý dům se hádá o inaugurační slávu, ohání se „alternativními fakty“